Newsletter.

Controleer alstublieft de informatie hieronder.

1. Details van uw aanvraag

    1. Wenst u op de hoogte gehouden te worden over de laatste Opel nieuwtjes? Dat kan. Het volstaat hieronder uw gegevens in te vullen en we houden u op de hoogte via e-mail.

      Wenst u op de hoogte gehouden te worden over de laatste Opel nieuwtjes? Dat kan. Het volstaat hieronder uw gegevens in te vullen en we houden u op de hoogte via e-mail.

2. Contactgegevens

*verplicht veld

3. Wettelijke vermeldingen

Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid.

 

Close

 

 

Privacy samenvatting

Uw persoonlijke gegevens worden verzameld om uw aanvraag te verwerken voor marketingdoeleinden, marktonderzoeken, salestracking en voor Opel Belgium om contact met u op te nemen. Opel Belgium mag deze informatie ook delen binnen zijn internationale groep (the General Motors Group) en met zijn dealers voor de bovengenoemde doeleinden. De gegevens die Opel verzamelt mogen worden opgeslagen, doorgestuurd en verwerkt worden door onze medewerkers of leveranciers, buiten de European Economic Area ("EEA"). Wij zullen alle stappen die redelijkerwijs moeten worden uitgevoerd ondernemen om te voldoen aan alle huidige wetgevingen en veiligheidseisen. Privacy verklaring Voor meer details