Opel | Good to Know - Wheels & Tyres

Opel Bandenhotel

Uw set (winter)banden veilig opbergen zonder ruimte te verspillen? Opel biedt opslag tegen een eerlijke prijs. Uw banden worden in een koele en droge ruimte opgeslagen, zodat ze in topconditie blijven. Maak nu een halfjaar gebruik van het Opel Bandenhotel inclusief een bandenwissel voor maar €60.

Als MyOpel lid geniet u van €10 korting per winter/zomer seizoen. Nog geen lid? Registreer u dan nu op MyOpel.be en profiteer van deze exclusieve aanbiedingen.

Registreer op MyOpel

ZOEK EEN OPEL VESTIGING.

Zoek hieronder op naam vestiging, woonplaats of postcode.

DE JUISTE BANDEN VOOR ELK SEIZOEN.

Bij uw Opel Erkend Hersteller kunt u terecht voor een snelle en betaalbare banden- en velgenservice. Geniet van deskundige wielopslag: droog, beschermd tegen licht en met een correcte spanning. Op eenvoudig verzoek geeft uw Opel Erkend Hersteller u een seintje wanneer het tijd is om over te schakelen op zomer- of winterbanden.

Banden vormen de voornaamste link tussen de weg en de auto. Toch krijgen ze zelden de aandacht die ze verdienen. Dit hoofdstuk bevat een enorme selectie aan tips voor meer veiligheid, informatie over het verwisselen en bewaren van banden en nog meer interessante aspecten van uw wielen.