Opel Original Spare Parts

Originele Wisselstukken van Opel

 

Opel Originele Onderdelen zijn altijd de beste keuze. Ze zijn volledig getest voor een optimale werking en veiligheid, passen perfect en zijn vlot leverbaar voor een snelle vervanging.

Koop van een erkende Opel Dealer.

Find an Opel dealer near you
Request a service for your Opel
Log in to your myOpel account

Onderhoudsonderdelen.

Vorige
 • Opel Original Spare Parts - Maintenace Parts: Batteries

  Batterijen.

  Originele Opel Batterijen hebben geen onderhoud nodig en er dient geen water aan toegevoegd te worden. Ze zijn ontworpen voor uitstekende prestaties bij een koude start en zijn erg betrouwbaar bij veelvuldige korte ritten.

   

  Tot de intelligente voorzieningen behoren het “Magic Eye”, een geïntegreerde batterijladingsindicator, en de speciale dekselconstructie die het morsen van zuur voorkomt.

   

  De Ca/Ca-roosters van de batterij zijn gelegeerd met kostbaar metaal voor een efficiënter laadproces en een grotere weerstand tegen corrosie. De geoptimaliseerde roostergeometrie zorgt ook voor een betere elektriciteitsdoorstroming. Originele Opel Batterijen genieten van een uitgebreide garantie van drie jaar.

 • Opel Original Spare Parts - Maintenace Parts: Wiper Blades (Flatblades)

  Vlakke ruitenwisserbladen.

  Originele Opel Vlakbladruitenwissers zijn het toppunt van ruitenwissertechnologie. De beugelloze, vlakke constructie met geïntegreerde spoilers is op maat van de voorruit van elk type auto gemaakt om perfect te passen. Originele Opel Vlakbladruitenwissers leveren optimale prestaties dankzij hun hoge en gelijk gespreide contactdruk. Het vlakke ontwerp vermindert het windgeruis en verhoogt het comfort bij hoge snelheden. Ze presteren ook beter in de winter omdat er geen centrale onderdelen of verbin­dingsstukken zijn die kunnen bevriezen.


  Ze zijn gemaakt van volledig synthetisch rubber met een gladde coating, en werden voor elk specifiek automodel getest en gevalideerd in echte rij-omstandigheden. Geïntegreerde spoilers en voo­raf gemonteerde adapters verzekeren een makkelijke montage. Om veiligheidsredenen be­veelt Opel aan om de ruitenwisserbladen minstens één keer per jaar te vervangen.

 • Opel Original Spare Parts - Maintenace Parts: Brake Discs

  Remschijven.

  Originele Opel Remschijven zijn gemaakt voor optimale remprestaties en de kortst mogelijke remweg. Ze zijn voor elk specifiek model als Originele Uitrusting ontworpen en zijn getest om perfect te passen en voor maximale duurzaamheid.

   

  Al onze remschijven genieten van de Originele Uitrusting-afwerkingskwaliteit en zijn glad en blinkend voor zo weinig mogelijk slijtage en lawaai. Ze zijn 100% corrosievast. Remschijven moeten altijd per twee vervangen worden (sets per as).

 • Opel Original Spare Parts - Maintenace Parts: Brake Pads

  Remblokken.

  Originele Opel Remblokken werden als Originele Uitrusting op maat ontworpen voor elke specifieke auto en voldoen aan de hoogste prestatie­specificaties zonder compromissen op het vlak van kwaliteit of veiligheid. Wanneer ze samen met Originele Opel Remschijven gebruikt worden, is een maximale duurzaamheid gegarandeerd.

   

  Alle componenten zijn goedgekeurd door Opel Engineering, en voldoen dus aan de nieuwste GM-specificaties, terwijl een uitstekende kwaliteit gegarandeerd is. Remblokken moeten altijd per twee vervangen worden (sets per as).

 • Opel Original Spare Parts - Maintenace Parts: Cabin Air Filters

  Interieurluchtfilters.

  Originele Opel Koolstof-combifilters zijn ontworpen om schadelijke gassen, fijne partikels en onaangename geuren tegen te houden opdat ze niet in het interieur zouden doordringen. De Originele Opel Koolstof-combifilters zijn bijzonder nuttig voor wie allergisch is of aan astma lijdt. Ze verhogen het comfort van de bestuurder en de passagiers doordat ze een voortdurende aanvoer van verse lucht mogelijk maken.

   

  Originele Opel Koolstof-combifilters dragen ook bij tot veiliger rijden doordat ze vermijden dat de ruiten beslaan en doordat ze de aircondi­tioning- en verwarmingssystemen tegen stof en daaruit voortkomende slijtage beschermen. Opel raadt aan om de interieurluchtfilter ten minste éénmaal per jaar te vervangen.

Volgende

Herstellingsonderdelen.

Vorige
 • Opel Original Spare Parts - Repair Parts: Windscreen

  Voorruit.

  Het vooraf van bevestigingsprimer voorziene glas van de Originele Opel Voorruiten garandeert een perfecte pasvorm.

   

  Omdat de voorruit een belangrijk element is op veiligheidsvlak, worden Originele Opel Voorruiten onderworpen aan crashtests terwijl ze op de voertuigen gemonteerd zijn om een hoge graad van passagiersveiligheid te verzekeren.

 • Opel Original Spare Parts - Repair Parts: Bumpers

  Bumpers.

  Originele Opel Bumpers zijn kwaliteitsonderdelen die gefabriceerd worden voor een perfecte pasvorm. Ze helpen ook om de originele look van uw auto te behouden.

   

  Imitatie-onderdelen worden nadien aangepast waardoor soms bijkomende gaten geboord moeten worden of de onderdelen verwrongen moeten worden om goed te passen. Dit kan de lijn van de auto verstoren en dus de herverkoopwaarde negatief beïnvloeden. Originele Opel Bumpers worden onderworpen aan crashtests op de wagens om een hoge graad van bescherming van de inzittenden te verzekeren.

 • Opel Original Spare Parts - Repair Parts: Headlamps

  Koplampen.

  Beschadigde of kapotte lichten kunnen de veiligheid in het gedrang brengen. Verzeker u dan ook van een goed zicht en voldoende zichtbaarheid met Originele Opel Koplampunits en peertjes.

   

  Zorg voor een goede verlichting op uw Opel voor meer comfort, gemak en vooral veiligheid. Opel Originele Onderdelen zijn een garantie voor functionaliteit en passen perfect.

 • Opel Original Spare Parts - Repair Parts: Wheel Hubs & Bearings

  Wielnaven en Wiellagers.

  Als u feilloze en efficiënte prestaties verwacht, bieden de Originele Opel Wielnaven en Wiellagers de vereiste kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties, waar u ook rijdt.

   

  Opel biedt een kostenefficiënte en perfect passende herstelling aan voor het hele gamma. Originele kwaliteitsherstelkits van Opel zijn verkrijgbaar voor de wiellagers van de meeste modellen.

 • Opel Original Spare Parts - Repair Parts: Radiators

  Radiatoren.

  Originele Opel Radiatoren zijn betrouwbaar, licht en corrosiebestendig terwijl ze voor een optimale hitteoverdracht zorgen. Opel biedt een heel gamma aan voor toepassing op alle modellen. De radiator is het hart van het koelsysteem van een voertuig. Hij geeft de hitte van de koelvloeistof van de motor af aan de buitenlucht terwijl de radiatordop het koelsysteem verzegelt en onder druk houdt. Voor het vervangen van een versleten of beschadigde radiator zijn de Originele Opel Radiatoren de aangewezen keuze, omdat ze perfect passen en optimaal functioneren. Opel Originele Onderdelen zijn aan crashtests onderworpen om een optimale veiligheid van de inzittenden te verzekeren.

   

  Kies voor uw auto alleen onderdelen van Opel kwaliteit!

 • Opel Original Spare Parts - Repair Parts: Shock Absorbers

  Schokbrekers.

  Een product van hoge kwaliteit met de juiste afmetingen, vorm en werking om betrouwbare prestaties en duurzaamheid te garanderen. De ophanging draagt het gewicht van de auto, houdt de wielen in contact met de weg en zorgt mee voor het rijcomfort van de inzittenden. Een regelmatig onderhoud van de ophanging speelt een belangrijke rol in de rijkarakteristieken, het rijgevoel en de reacties van uw voertuig in onverwachte omstandigheden.

   

  Een visuele inspectie en de smering van het onderstel zijn aangewezen bij elke oliewissel, terwijl ook een grondige jaarlijkse inspectie van de ophanging is aanbevolen. Regelmatig onderhoud van de ophanging vermindert ook de slijtage van de banden.

Volgende

Werkingsvloeistoffen.

Vorige
 • Opel Original Spare Parts - Operating Fluids: Engine Oil

  Originele Opel Motorolie.

  5W-30 dexos2 is de nieuwe groene topmotorolie die werd samengesteld voor uitzonderlijke reinigingskaraktersistieken, slijtvastheid en algemene bescherming van de motor in combinatie met een lager brandstofverbruik. 5W-30 dexos2 zorgt voor een schone motor en beschermt hem tegen slib en schadelijke afzettingen dankzij een speciaal mengsel van detergenten- en dispersie-additieven.

   

  De olie verlengt de levensduur en verzekert de efficiëntie van de uitstootreductiesystemen (DPF en CAT) in auto’s met diesel- én benzinemotoren, dankzij een laag gehalte aan gesulfateerde as, fosfor en zwavel (SAPS). Dat is niet alleen goed voor uw auto, maar zorgt ook voor extra brandstofbespa­ring.

 • Opel Original Spare Parts - Operating Fluids: Brake Fluid

  Remvloeistof.

  De Originele Opel DOT 4+ Remvloeistof voor hydraulische rem- en koppelingssystemen heeft een lage viscositeit bij extreme temperaturen. Ze werd ontwikkeld voor een onmiddellijke remreactie in combinatie met de nieuwste ABS- en ESP-systemen.

   

  De DOT 4+-remvloeistof heeft een droog kookpunt van minstens 265° Celsius en een nat kookpunt van minstens 175° Celsius. Ze bevat effectieve corrosie-inhibitoren en antioxidanten, heeft een grote thermische stabiliteit en uitstekende corrosiebeschermingswaarden. De lage viscositeit, zelfs bij extreme temperaturen, garandeert de blijvende volledige remfunctionaliteit voor het ABS en het ESP en zorgt voor meer veiligheid.

 • Opel Original Spare Parts - Operating Fluids: Coolant

  Koelvloeistof.

  Alleen Originele Dex-Cool Longlife Koelvloeistof van Opel zorgt voor de gepaste antivries- en oververhittingsbeveiliging van het koelsysteem in combinatie met de juiste concentratie aan additieven/inhibitoren om te beschermen tegen corrosie, holtevorming, afzettingen en schuimvorming.

   

  Ze verzekert in alle seizoenen de volledige materiaalcompatibiliteit van alle componenten en materialen die in de motoren gebruikt worden en aan de koelvloeistof worden blootgesteld, zoals staal, aluminium, koper en plastics. Deze Originele Opel Koelvloeistof werd intensief getest en goedgekeurd en heeft dezelfde specificaties als het originele product dat door de fabriek wordt gebruikt.

 • Opel Original Spare Parts - Operating Fluids: Screen Wash

  Opel Ruitensproeiervloeistof.

  De Originele Opel Ruitensproeiervloeistof is een reinigingsconcentraat voor alle seizoenen bestemd voor ruitenreinigingssystemen. Ze heeft antivriesfunctionaliteiten om het ruitenreinigingssysteem te beschermen en is geschikt voor waa­iervormige sproeistralen in alle voertuigen.

   

  De Originele Opel Ruitensproeiervloeistof biedt maximale reinigingskracht voor een minimale wasfrequentie. Ze verwijdert stof, olie, dieselroet, strooizout, siliconen en remstof op efficiënte wijze. Tegelijk beschermt ze de gevoelige koplamplenzen uit polycarbonaat, lakwerk, en plastic- en rubberonderdelen. Haar hoogkwalitatieve specificaties zorgden voor de overwinning bij onafhankelijke gebruikerstests.

 • Opel Original Spare Parts - Operating Fluids: Color Sprays and Pencil

  Kleurensprays en lakstiften.

  De Originele Opel Reparatieverven stemmen pefect overeen met de originele voertuigkleur, of die nu effen, hoogglanzend of parelmoer/mica is, zodat u zelf kleine koetswerkbeschadigingen kunt herstellen.  De duurzame verf is weer- en brandstofbestendig, hecht zich uitstekend en combineert een uitstekende oppervlaktehardheid met een goede elasticiteit.

   

  De producten zijn milieuvriendelijk. Ze zijn 100% vrij van zware metalen en CFK’s en hebben een volledig recycleerbare verplakking. Dankzij de kindveilige deksels en zelfreinigende kleppen van de sprays zijn de veiligheid en het gebruiksgemak gegarandeerd.

Volgende