Opel | Checks & Inspections - Inspections
Opel | Service request

Serviceverzoeken

Uw lokale Opel Verdeler regelt graag een serviceafspraak voor u.

Plan een serviceafspraak

ZOEK EEN OPEL VESTIGING.

Zoek hieronder op naam vestiging, woonplaats of postcode.

INSPECTIES.

Door het onderhoud en de verzorging van uw wagen aan professionals over te laten, zorgt u ervoor dat uw wagen correct blijft functioneren. Niemand kent uw wagen beter dan onze servicepartners en zij garanderen een onberispelijke herstelkwaliteit tegen een eerlijke prijs. Betrouwbaarheid is maar een van de vele redenen waarom u steeds op uw Opel kunt rekenen.

Opel | Checks & Inspections - Expert Inspections

Deskundige inspecties

Betrouwbaarheid is een van de aspecten die uw Opel onderscheidt van de massa. Zorg dat dat zo blijft met de hulp van onze professionele onderhouds- en verzorgingsdiensten.

Uw Opel Erkende Hersteller kent de technologie in uw wagen als de beste en beschikt over het nieuwste gereedschap om topkwaliteit te verzekeren tegen een eerlijke prijs. Opel raadt aan ten minste een keer per jaar bij een Erkende Hersteller langs te gaan.

Opel | Checks & Inspections - Roadside Assistance

Opel Pechverhelping

Door uw wagen tijdig en regelmatig te laten inspecteren, kunt u de Opel Pechverhelping verlengen. Dankzij de Opel Pechverhelping hebt u recht op bijstand onderweg, een sleepdienst, een huurwagen, hotelaccommodatie of transport per trein of vliegtuig. Deze dienst is de klok rond beschikbaar en geldig in meer dan dertig Europese landen.

Opel | Inspections - Regular Inspections

Houd de waarde van uw wagen op peil

Regelmatige inspecties houden uw Opel niet alleen in topvorm, een correct en systematisch ingevuld onderhoudsboekje verhoogt de verkoopwaarde.