Opel, Combo, Exterieur, Zijaanzicht

DE FEITEN SPREKEN VOOR DE COMBO.

Met zijn enorme veelzijdigheid, tot 4,4m3 laadruimte1, zuinige motoren en slimme veiligheidstechnologie is de nieuwe Combo de betrouwbare zakenpartner waarop u zat te wachten.

 

1Laadruimte tot 3,8m3 voor de Combo, of 4,4m3 voor de Combo XL met lange wielbasis.

Opel, Combo, Achteraanzicht, Laadruimte

VEELZIJDIGHEID, ZELFS VOOR HET ZWAARSTE WERK.

Ladingen vervoeren is nog nooit zo gemakkelijk geweest – met een laadvermogen1 tot 1.000 kg1, een doorlaadluik2 voor lange voorwerpen3 en schuifdeuren2 is de klus zo geklaard.

Opel, Combo, Interieur

INNOVATIE BINNENIN.

Het moderne interieur van de Combo zit boordevol opbergvakken (tot 15), een 8” aanraakscherm1 en een hoge zitpositie om meester te blijven over de weg.

 

1Optie

Opel, Combo, Exterieur, Automatische Noodrem

SERIEUS VEILIG.

Het moderne interieur van de Combo is uitgerust met tot 18 slimme rijhulp- & veiligheidssystemen, waaronder een Automatic Emergency Braking1, Automatic Cruise Control2 en Driver Drowsiness Alert.

Close

1Standaard op de Dynamic, optie bij andere versies. Werkt automatisch boven 5 km/u en onder 85 km/u. Tussen 0 en 30 km/u bedraagt het vertragingsritme om de impact bij een aanrijding te verkleinen 0,9 g. Tussen 30 en 85 km/u kan het systeem de snelheid met maximaal 22 km/u vertragen. Boven die drempel moet de bestuurder zelf remmen om de snelheid verder te verlagen.
2Optie

Close

1Maximaal laadvermogen van 1000 kg voor de Combo en 950 kg voor de Combo met lange wielbasis.
2Optie
3Laadlengte tot 3100 mm voor de Combo, of 3400 mm voor de Combo XL met lange wielbasis.