New Opel Insignia hatchback - Design

Proefrit

Een proefrit zegt meer dan duizend foto’s. Via het proefritformulier kunt u een afspraak maken.

Reserveer hier

ONMISKENBAAR INSIGNIA.

Een van de sterkste, meest herkenbare eigenschappen van fantastisch design is raffinement. Ontdek wat we daarmee precies bedoelen door de gewelfde lijnen en het schitterende interieur van dichtbij te bekijken.

Vergroten

Exterieurdesign

Vooraan oogt het radiatorrooster krachtiger dankzij de iets meer uitgesproken chroomaccenten. De koplampen wonnen aan stijl, net als de laag gemonteerde mistkoplampen. De Insignia: pure klasse.

 

De nieuwe LED-achterlichten dragen bij tot de uitstraling en de unieke lichtsignatuur die de brede en krachtige look versterkt. Nieuw is onder meer de chroomrand, die een nieuwe dimensie van elegantie creëert.

 

In een wereld waar alle auto’s op elkaar beginnen te lijken, onderscheidt de nieuwe Insignia zich door zijn klassieke proporties en detailraffinement. Ook zijn stroomlijn scoort uitstekend zodat de Insignia op elk vlak de toon aangeeft.


Vergroten

Interieurdesign

Open de deur van om het even welke Insignia en u krijgt onmiddellijk een indruk van kwaliteit en design. Zie hoe het opvallende, vleugelvormige instrumentenbord overvloeit in de deurpanelen: intiem en tegelijk goed uitgekiend. Hetzelfde geldt voor de opbergmogelijkheden.

 

Merk op hoe moderne technologie zoals het Driver Information Center en de 8”-schermen, het laag gemonteerde touch screen, de toetsen op het stuur, het touchpad, enz. perfect aansluiten op zijn traditionele kwaliteiten…


Vergroten

De luxe van leder

Natuurlijk, elegant en comfortabel: echt leder draagt bij tot een sfeer van echte luxe. Nieuw, fijn en kwalitatief nappaleder in ‘Brandy’ of ‘Indian Night’ Jet Black creëert een hoogwaardige sfeer, die nog verder wordt verfijnd door de contrasterende sierranden. Geperforeerd voor ventilatie of vol voor een superieure elegantie, de aantrekkingskracht spreekt voor zich.