New Opel Insignia hatchback - Comfort

Proefrit

Een proefrit zegt meer dan duizend foto’s. Via het proefritformulier kunt u een afspraak maken.

Reserveer hier

EEN NIEUWE DIMENSIE VAN RAFFINEMENT EN CONTROLE.

De nieuwe Insignia combineert hoogwaardige materialen met de meest geraffineerde ergonomie en technologieën om een verreikend en blijvend allroundcomfort voor bestuurder en passagiers te garanderen.

Vergroten

Ergonomische sportzetel

Ongeacht hoe of hoe ver u rijdt, uw zitcomfort is van cruciaal belang. De volledig orthopedische ergonomische sportzetels zijn in acht richtingen verstelbaar en hebben een viervoudig verstelbare, pneumatische lendensteun, zodat ze zich perfect aanpassen aan uw lichaam. Bovendien garandeert het verlengbare zitkussen een comfortabele ondersteuning van de benen. De topversies in zwart en beige geperforeerd leder met verwarming, verluchting en een handige elektrische bediening met geheugen tillen de zetels van de nieuwe Insignia naar de allerhoogste luxeregionen, maar ook de manueel verstelbare stoffen versies garanderen dezelfde orthopedische ondersteuning.

 

De ergonomische sportzetels zijn goedgekeurd en aanbevolen door AGR (Aktion Gesunder Rücken E.V.), een Duitse medische vereniging die orthopedische normen voor autozetels heeft opgesteld.


Vergroten

Verwarming, verluchting, airco en verwarmbaar lederen stuurwiel

Verwarmbaar stuurwiel? Verwarmde of geventileerde zetels? Alle bedieningstoetsen werden op doordachte wijze gegroepeerd bij de airconditioning en de ruitontwaseming. De elektronische klimaatregeling met twee zones beschikt over capacitieve touch screens voor een eenvoudige, intuïtieve controle, die de bestuurder en voorpassagier meer gebruiksgemak bieden. Dat vertaalt zich in een maximaal comfort, zowel op koude ochtenden als tijdens plakkerig warme zomernamiddagen.


Vergroten

Advanced Park Pilot

Met parkeersensoren voor- en achteraan kan de Advanced Park Pilot een geschikte parkeerplaats zoeken om u vervolgens met visuele instructies op het centrale scherm in de plaats te leiden. Het systeem wordt geactiveerd met een toets, is computergestuurd en detecteert ook obstakels. Zowel schriftelijke als visuele graphics geven de stuurhoeken en -richting aan. Resultaat: een perfect geparkeerde auto, zelfs in kleine plaatsen.


Vergroten

Elektrische parkeerrem

De elektrische parkeerrem verhoogt de veiligheid wanneer de nieuwe Insignia geparkeerd staat en vermindert de inspanning die de bestuurder moet leveren om ze aan te trekken. Ook werkt hij samen met Hill Start Assist en Hill Hold, twee systemen die voorkomen dat de auto achteruitrolt wanneer u op een helling stopt. Ze laten u soepel en moeiteloos vertrekken voor meer comfort en veiligheid.


Vergroten

Open & Start

Het keyless systeem van de nieuwe Insignia verhoogt het comfort in dagelijkse omstandigheden en verzekert een doeltreffende bescherming tegen diefstal. Open & Start herkent de UID-eenheid (User Identification Unit) van de bestuurder via antennes in de voorste handgrepen en de bumper. Het opent alle deuren wanneer de knop van om het even welke deurgreep wordt ingedrukt. Om de motor zonder sleutel te starten en stil te leggen, wordt de UID ook herkend door antennes binnenin de auto. Een klassiek contactslot is er niet: het stuur wordt elektronisch vergrendeld en ontgrendeld. De motor wordt in- en uitgeschakeld met de toets START/STOP, zonder dat men een sleutel nodig heeft. Wanneer nodig kan de bestuurdersdeur ook manueel worden geopend met de in de UID geïntegreerde uitklapsleutel.


Vergroten

Slimme opbergmogelijkheden

De Nieuwe Insignia brengt handige vakken en opbergruimtes binnen handbereik van de bestuurder en zijn passagiers. Zo beschikt hij over kaartvakken op de rugleuningen, deurvakken, een opbergbakje voor de bestuurder, bekerhouders voor- en achteraan, een groot handschoenvakje en een vak in de centrale armsteun achterin. U wilt uw computer of andere elektronische toestellen gebruiken? Opteer dan voor het 230 V-stopcontact in de vloerconsole.


Vergroten

Bagageruimte

Met een volume van 530 liter biedt de nieuwe Insignia een van de grootste bagageruimtes in zijn klasse. De inhoud volstaat niet alleen voor een weekendje uit, maar voldoet ook aan al uw zakelijke en vrijetijdsbehoeften. Wanneer de achterbank in twee delen (60:40) wordt neergeklapt, stijgt het bagagevolume tot maximaal 1.470 liter. De hoofdsteunen hoeft u niet te verwijderen.