Opel Antara - Overview

Alleen uit voorraad

ANTARA.

Doelgericht, krachtig, comfortabel

Knapper, krachtiger en geraffineerder… De Antara koppelt een hoogstaande interieurkwaliteit en stedelijke elegantie aan een robuust karakter. De nieuwe baanbrekende motor- en transmissietechnologieën staan garant voor schitterende prestaties, ook op ruwere terreinen.


Ga waar u wilt. De wereld is groot en de Antara staat te popelen om hem te ontdekken. Lees wat hem zo bijzonder maakt:

 

  • Uitmuntende dynamiek
  • Cross-overdesign dat competentie uitstraalt
  • Indrukwekkende prestaties
  • Onovertroffen comfort en flexibiliteit

Proefrit

Een proefrit zegt meer dan duizend foto’s. Via het proefritformulier kunt u een afspraak maken.

Reserveer hier

Vergroten

Waar dan ook, hoe dan ook.

De Antara is een duivel-doet-al, met een directe stuurinrichting, goed weg- en terreingedrag en technologie die in alle omstandigheden een maximale tractie verzekert. Bergop of bergaf? Hij blijft steeds op het juiste spoor en perfect controleerbaar.


Vergroten

Robuuste, volledige functionaliteit

De krachtige lijnen en gespierde uitstraling van de Antara passen overal, van hartje platteland tot de parking van de supermarkt. De gesculpteerde verfijning van Opels designtaal zorgt ervoor dat hij ondanks zijn krachtige lijnen nooit agressief overkomt.


Vergroten

Volle kracht vooruit

Dankzij de efficiënte motoren die samen met de 6-versnellingsbakken borg staan voor soepele, milieuvriendelijke prestaties wordt uw rijplezier nooit gecompromitteerd door economische of ecologische bekommernissen. Diesel of benzine? De keuze is aan u.


Vergroten

Ondersteunend, ontspannend comfort

De goed steunende zetels, de doordachte ergonomie, de kwalitatieve materialen en de zorg voor details creëren een uniek gevoel van welzijn en maken elke rit bijzonder.