SUVS & CROSSOVERS VAN OPEL

Met een SUV & Crossover kunt u optimaal van uw vrijheid genieten - op en naast de weg. Bij Opel gaan we graag nog een stapje verder: met een aantrekkelijk design, eersteklas innovatie, excellent comfort en uitstekende efficiëntie.

Opel, SUV, Mokka X, Exterior

MOKKA X. HET X-TRA SUV GEVOEL.

Snelweg, platteland of in de stad. De dynamische en elegante MOKKA X biedt een verfijnde uitstraling & toonaangevende innovatie in een complete SUV. Waar u ook gaat.

Opel, SUV, Crossland X, Exterior

CROSSLAND X. HET LEVEN IS MOOI.

Voor u ontworpen. Werktijd, vrije tijd, tijd voor elkaar, tijd voor uzelf.. De Crossland X is er helemaal klaar voor danzij toonaangevende innovaties, uitzondelijke flexibiliteit & frisse SUV-design.

Opel, SUV, Grandland X

GRANDLAND X. WELKOM TERUG. AVONTUUR.

Voor alledaags avontuur: De dynamische SUV combineert een stoer uiterlijk met toonaangevende innovatie en uitstekende rijdynamiek.

Opel, SUV, ADAM ROCKS, Exterior

ADAM ROCKS. PERSOONLIJK VISITEKAARTJE.

Met zijn robuuste SUV-look is de ADAM ROCKS klaar voor elk avontuur - met praktisch oneindige keuzes aan opties en interieur.

Opel, SUV, KARL ROCKS, Exterior

KARL ROCKS. KLEIN MAAR WILD.

Gedurfd, stylish en bepakt met de nieuwste technieken - onze meest compacte en budget crossover combineert de SUV elementen met enorme veiligheid en premium uitrusting.