DE GEZINSAUTO'S VAN OPEL.

Het leven zit vol verrassingen, maar met de gezinsauto's van Opel bent u op alles voorbereid. Onze gezinsauto's bieden immers alle flexibiliteit, comfort en veiligheid die u gezin nodig heeft. Vakantie, sport, verjaardagsfeestjes of winkelen voor het gezin: wij hebben een oplossing voor elke uitdaging. Het enige dat u moet doen, is beslissen hoeveel ruimte en flexibiliteit u nodig hebt in uw leven – wij hebben de geknipte auto voor uw gezin.

NIEUWE ZAFIRA

ASTRA SPORTS TOURER

VIVARO COMBI

INSIGNIA SPORTS TOURER

DE NIEUWE ZAFIRA.

 

De stijlvolle nieuwe Zafira met zeven zitplaatsen maakt ruimte voor alle belangrijke zaken in het leven: van hobby's tot een weekendje weg met het hele gezin, shoppinguitjes of zakelijke verplaatsingen.

DE ASTRA SPORTS TOURER.

 

Een sterk staaltje: Als u alle premium kenmerken wilt van de Astra 5-deurs plus meer ruimte in de kofferbak, dan is de Astra Sports Tourer de ideale gezinsauto voor u.

DE INSIGNIA SPORTS TOURER.

 

Absoluut kwaliteitsdesign. U zoekt een gezinsauto die ook dienst kan doen als mobiel kantoor? De ruime Insignia Sports Tourer zit u als gegoten.

DE COMBO LIFE.

 

Tot zeven zitplaatsen, talloze opbergoplossingen en geavanceerde rijhulpsystemen: de nieuwe Combo Life past perfect binnen uw dagelijkse leven.

DE COMBO TOUR.

 

Massa's ruimte en optimale flexibiliteit – dat zijn de sterkste punten van de Combo Tour. Gezin, vrijetijd, sport of vakantie: met de Combo doet u alles.

DE VIVARO COMBI.

 

Betrouwbaar, functioneel en zuinig: de Vivaro Combi is niet alleen erg praktisch, maar biedt ook plaats voor wel negen inzittenden dankzij zijn flexibele interieurconcept.