OPEL BEDRIJFSWAGENS.

Opel Bedrijfswagens: een veelzijdig aanbod.

Wat uw bedrijf ook doet, u wilt kunnen vertrouwen op een bedrijfswagen die dag in dag uit voor u klaarstaat. Een wagen die efficiënt is en u helpt uw bedrijfskosten laag te houden. Opel Bedrijfswagens zijn ontwikkeld met die eisen voor ogen, zodat u in het aanbod van Opel altijd de wagen vindt dit precies aansluit bij de behoeften van uw bedrijf. Daarnaast bieden we een ruim aanbod van hoogwaardige accessoires, zodat u uw wagen nóg beter aan uw wensen kunt aanpassen.

De Opel Combo vindt met zijn compacte buitenafmetingen overal zijn weg, ook in het drukke stadsverkeer. Zijn cabine is comfortabel ingericht en zijn laadruimte is verrassend groot. Hij neemt moeiteloos tot een ton aan lading mee, die dankzij een stevige tussenwand veilig van de inzittenden gescheiden is.

De nieuwe Opel Vivaro en de Opel Movano zijn echte werkpaarden met een grote, praktische laadruimte. Net als alle Opel Bedrijfswagens zijn ze daarnaast comfortabel en stijlvol – een visitekaartje voor uw bedrijf. De veelzijdige inrichting biedt talloze variatiemogelijkheden, van een luxe shuttlebus of een koelwagen tot een mobiel kantoor of een compleet ingerichte werkplaats op wielen.

Het modellenaanbod strekt zich uit van gesloten bestelwagens met enkele of dubbele cabine tot chassis-cabines en speciale uitvoeringen waarvan een groot deel af-fabriek geleverd kan worden. Standaard zijn ze al bijzonder comfortabel en van alle gemakken voorzien; een groot aanbod van opties en accessoires bieden u alle mogelijkheden om uw wagen exact op de behoeften van uw bedrijf af te stemmen. Van geavanceerde ninfotainment- en navigatiesystemen met aansluiting voor uw digitale apparatuur tot extra comfortabele bestuurdersstoelen en laadruimte-inrichting op maat. En ook de veiligheid is vanzelfsprekend op hoog niveau. Bij de ontwikkeling van onze bedrijfswagens hebben we hoge eisen gesteld – omdat u dat ook doet!

Combo Cargo

Afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten.
Vanaf
€ 15.100 (excl. BTW)

Vivaro

Afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten.
Vanaf
€ 14.817 (excl. BTW)

Movano

Afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten.
Vanaf
€ 16.520 (excl. BTW)