FleetOpel

Proefrit

De beste manier om een wagen beter te leren kennen, is een testrit. Zeker voor een Opel met de uitgebreide uitrusting van een Business Pack. En die krijgt u van ons: ga op weg op met de Insignia, de nieuwe Mokka X, de nieuwe Zafira of de nieuwe Astra.

Contacteer mij voor een testrit

Oplossingen op maat.

Opel helpt u bij uw fleetmanagement.

Als succesvol ondernemer beseft u hoe belangrijk het is om te kunnen focussen op uw kerntaken.
In het zakenleven heeft men nood aan sterke, betrouwbare partners die uw secundaire takenpakket helpen te verlichten. Opel is er zo één!


Opel heeft voor het beheer van uw wagenpark, klein of groot, steeds de ideale oplossing in huis.
Ons enthousiaste team van medewerkers en Opel Verdelers staat steeds ter uwer beschikking voor alle bijkomende inlichtingen.

Fleet conventies

Opel biedt fleetklanten specifieke condities op maat aan, in functie van hun jaarlijkse verbintenissen met Opel. Ondernemingen die op jaarbasis minstens 5 voertuigen aanschaffen, kunnen rekenen op individuele condities mits onderschrijving van een Opel Fleetconventie.

 

Interesse? Stel uw vragen aan het Opel Fleet Team

Overheid & Aanbestedingen

Opel is gespecialiseerd in de verkoop aan Overheidsdiensten, Ministeries, Politie, Urgentiediensten, Openbare instellingen, Universiteiten, etc.
Ombouw van wagens volgens vereisten van een lastenboek, het aanbieden van onderhoudscontracten, levering van speciale kleuren,… bij Opel kan het allemaal. Onze dienst Overheidsverkopen kan buigen op een jarenlange ervaring binnen dit specifieke vakdomein.

 

Interesse? Stel uw vragen aan het Opel Fleet Team

De Opel Business Packs

Omdat wij bij Opel beseffen dat een wagen voor professioneel gebruik aan andere eisen moet voldoen dan een wagen voor privé gebruik creëerden wij bij Opel Business Packs. Deze zijn volledig afgestemd op de noden van de professionele gebruiker.
Ook de prijzen en kortingen zullen u aangenaam verrassen, ook deze zijn aangepast aan de professionele noden.

 

Voor meer informatie over de Opel Business Packs, klik hier

Opel Lease

Bent u op zoek naar een Opel bedrijfswagen in leasing? Kies dan voor de Opel verhuurspecialist bij uitstek: Opel Lease. U krijgt hier steeds zeer gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en een uitstekende service. U hoeft zich niet langer te bekommeren om onderhoud, reparaties, bandenwissels, brandstofadministratie, ... . Dankzij die belangrijke tijdswinst kunt u zich volledig concentreren op uw kernactiviteiten.

 

Voor meer info over Opel Lease, klik hier