Uw totaalvoordeel tot(6) € 4.396
Aanbevolen catalogusprijs incl. opties€ 17.090
Korting(1)€ -2.646
Nettoprijs€ 14.444
Overnamepremie(3)€ -1.750
Nettoprijs incl. Overnamepremie€ 12.694
Vraag een aanbod

ADAM

JAM
1.4 Start/Stop Manueel 5 - 100pk (74kW)

Er is al een ADAM zonder opties
vanaf(5)  € 10.900

4,8-6,3 l/100km   111-144 g/km

ADAM Jam Favourite Pack zwarte dakkleur

nu voor € 599 i.p.v. € 1.395

 • "Black Jack" Roof Package
  incl. Buiten spiegel in "Black Jack"; Sales Package Special Color; Buitenspiegels elektrisch verwarmbaar en bedienbaar
 • Lichtmetalen velgen 16" design type Horn zwart "Black Jack"
  incl. Wheel colour zwart "Black Jack"; Lichtmetalen 16" velgen Horn, Silver; Tire 195/55R16 SL 87H
 • Intellink Multimedia systeem
  incl. Telefoonvoorbereiding met Voicecontrol, Bluetooth en audiostreaming; USB aansluiting
 • Parkpilot (achter)
  incl. 6 luidsprekers, premium

Modellen louter ter illustratie afgebeeld. De constructeur behoudt zich het recht voor technische kenmerken, uitrusting en prijs van zijn producten zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Alle vermelde voordelen en acties gelden enkel bij particuliere aankoop van een nieuwe Opel bij een officiële Opel Verdeler van 1/10/2018 t.e.m. 31/10/2018 en zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen. Prijzen zijn incl. 21% BTW uitgezonderd de bedrijfsvoertuigen. Alle prijzen zijn een gezamenlijk aanbod van Opel Belgium NV en haar Verdelers.

(1)Korting omvat de Nettoprijskorting en het Packvoordeel .

(3)De Overnamepremie geldt bij inlevering van een voertuig en is voorbehouden aan particuliere klanten. Dit aanbod is niet omzetbaar in contanten. De inruilwagen dient ingeschreven te zijn op het moment van ondertekening van de verkoopsovereenkomst.

(4)Opel FlexCare Verlengde Garantie is een optionele verlenging van de standaard fabrieksgarantie die tegen betaling van het factuurbedrag aan de klant wordt aangeboden. Opel Belgium NV garandeert dat de verstrekte motorvoertuigen, volgens de heersende stand van de techniek van toepassing op de respectievelijke voertuigtypes, vrij zijn van defecten gedurende de ganse periode van het Opel FlexCare contract onder dezelfde voorwaarden als de standaard fabrieksgarantie. De Opel FlexCare verlengde garantie vangt aan na afloop van de standaard fabrieksgarantie en dekt alle componenten en onderdelen die door de standaard fabriekswaarborg van het nieuwe voertuig gedekt zijn voor een vastgestelde periode of een vastgesteld aantal kilometers (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt) in de landen van de Europese Economische Ruimte. Inbegrepen in de Opel FlexCare verlengde garantie is de mobiliteitsgarantie Opel Assistance. De Opel FlexCare verlengde garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten van de consument krachtens de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen.

(5)De vanafprijs is berekend rekening houdend met kortingen, inclusief Overnamepremie.

(6)Het totaalvoordeel bevat volgende kortingen: nettoprijskorting, Packvoordeel en Overnamepremie.