AVONTUUR WAS NOOIT ZO AANTREKKELIJKOpel Grandland X vanaf €299/maand in Private Lease.

GLX

Leef grootser. Beleef meer. Doe alles wat u wilt, op uw eigen manier. Met de Opel Grandland X bent u klaar voor elk avontuur. Zijn stoere SUV-design met duotone dak laat er geen twijfel over bestaan: dit is een auto die er zin in heeft en niet bang is om op te vallen.

Binnen doet hij er alles aan om het u en uw passagiers naar de zin te maken. Het grote panoramisch dak zorgt voor een zee van licht en de ergonomische zetels garanderen dat u altijd en overal perfect uitgerust op uw bestemming aankomt. Rijden wordt zo echt reizen, in alle veiligheid dankzij onder meer de slimme AFL-koplampen die tot 30% meer licht geven en u altijd met grootlicht laten rijden – zonder tegenliggers te verblinden.

ER IS EEN OPEL GRANDLAND X VANAF €299/MAAND IN PRIVATE LEASE.

ONTDEK HEM NU BIJ UW OPEL VERDELER.

DE GRANDLAND X HEEFT HET ALLEMAAL:

Krachtig en trendy SUV-design

Eigentijdse looks, met knap duotone dak als u wilt, en hoogwaardig afgewerkt interieur. Kies uit de vele bekledingen en afwerkingsmogelijkheden voor uw hoogstpersoonlijke Opel Grandland X.

Comfort van het hoogste niveau

Rij overal en altijd ontspannen, dankzij de ergonomische zetels (AGR gecertificeerd) voor een gezonde rug, en het intuïtieve IntelliLink infotainmentsysteem.

X-tra groot

De Grandland X biedt een kofferruimte van 514 liter die uitgebreid kan worden naar 1.652 liter met neergeklapte achterbank. De elektrische achterklep garandeert makkelijk in- en uitladen.

Veiligheid voor alles

De vele rijhulpsystemen en slimme AFL-koplampen met LED-technologie verhogen uw veiligheid en die van de andere weggebruikers.

 

Configureer uw Grandland X.