Opel Combo Life.Een auto voor iedereen.

ComboLife

 

PLAATS VOOR AL JOUW PASSIES

Onderweg met een berg circusmateriaal, een kleine jungle van planten en bloemen of op uitstap met je kinderen, partner, …? Een moderne gezinswagen is net zo veelzijdig als jouw leven. De nieuwe Opel Combo Life kan je moeiteloos aanpassen aan jouw passies en noden.

  1. Richt het interieur van je Opel Combo Life in zoals jij dat wil. Zevenzitter of vijfzitter met extra bagageruimte? Jij beslist!
  2. Meer laadruimte nodig? Klap dan de achterbank en passagierszetel neer. Zo krijg je meteen een enorme laadruimte: tot 2.126 liter in de standaardversie en tot 2693 liter in de XL-versie.
  3. Drie kinderzitjes naast elkaar? Geen probleem! Het wordt kinderspel met de standaard Isofix-bevestigingspunten.
  4. Dankzij 28 praktische opbergvakken en een ruime bagageruimte hoef je nooit meer te puzzelen met koffers en reistassen wanneer je op vakantie vertrekt.

 

SLIMME TECHNOLOGIE

Je favoriete muziek streamen, je smartphone draadloos opladen of navigatie in 3D… De Opel Combo Life heeft tal van slimme snufjes die je autoritten veel aangenamer maken.

  1. Dankzij bluetooth bel je handenvrij en stream je jouw favoriete muziek. En je hebt toegang tot de meeste gebruikte apps en functies van je smartphone.
  2. Wil je je telefoon opladen? Dat kan draadloos op de inductiemat.
  3. Wil je meer opties? Dan kies je voor het geavanceerde Multimedia Navi Pro met onder meer een uitgebreid navigatiesysteem met kaarten in 3D en ook spraakgestuurde functies.

 

 

Lees hier het volledige persbericht.
Lees hier het volledige persbericht.