Vorige
  • Opel FlexCare - Benefits

    FlexCare: zorgeloos rijden.

    Een pakket geruststellende diensten voor u en uw auto. Opel staat voor: mobiel zijn en blijven. Voor rijden en daar plezier aan beleven. Daarom is het logisch dat u liever niet bezig bent met de inspectie, het onderhoud of mogelijke problemen met uw wagen. Rijden moet genieten blijven.

Volgende

Hebt u vragen?

Surf naar MyOpel.be of neem contact op met uw Opel Verdeler. U krijgt een persoonlijk antwoord en een voorstel voor Opel FlexCare dat helemaal aangepast is aan u en uw Opel.

RIJDEN ZONDER ZORGEN.

Een pakket geruststellende diensten voor u en uw auto. Opel staat voor: mobiel zijn en blijven. Voor rijden en daar plezier aan beleven. Daarom is het logisch dat u liever niet bezig bent met de inspectie, het onderhoud of mogelijke problemen met uw wagen. Rijden moet genieten blijven.

 

Opel FlexCare geeft u die gemoedsrust. Het is een pakket met geruststellende diensten voor u en uw auto, overal in Europa. U kiest gewoon of u graag drie, vier of zelfs vijf jaar zonder zorgen rijdt. Want met FlexCare verlengt Opel de fabrieksgarantie tot 5 jaar. Zo hoeft u zich niet af te vragen of toekomstige kosten ook onder waarborg vallen.

 

Opel FlexCare denkt aan alles:

Opel FlexCare denkt aan alles: U kan kiezen tussen Opel FlexCare met Verlengde garantie én Opel Assistance of Opel FlexCare Silver dat ook onderhoud bevat.

Opel FlexCare
Opel FlexCare Silver

Met Opel FlexCare Silver kunt u ook rekenen op een jaarlijkse onderhoudsbeurt uitgevoerd door uw Opel Erkend Hersteller. Uw auto wordt in de beste conditie gehouden, zo geniet u nog langer.
 

Wat zit er in het Opel Onderhoud pakket?

• Alle onderdelen en alle vloeistoffen die uw Opel Hersteller
gebruikt bij een onderhoudsbeurt.
• Alle verplichte bijkomende werkzaamheden die uw type wagen nodig heeft (volgens zijn onderhoudsvoorschriften).
• Een check op de voorkoming van corrosie.
• Alle werkuren van uw Opel Erkend Hersteller tijdens zo’n onderhoudsbeurt.

Opel FlexCare met Verlengde garantie

De naam zegt het al: Opel verlengt de fabrieksgarantie tot 5 jaar.


Dat is 3 jaar bovenop de fabrieksgarantie. Zo kunt u nog langer op uw Opel vertrouwen.

Zo hoeft u zich maar liefst 5 jaar geen zorgen te maken over herstellingen die onder fabriekswaarborg vallen.
U heeft recht op gratis reparaties voor defecten bij alle Opel Erkende Herstellers.


Zo denken we mee aan uw kostenbeheersing én uw gemoedsrust

Opel Assistance

Opel staat u bij in geval van pech of een ongeval, waar u ook bent in Europa.

 

Wat mag u verwachten van Opel Assistance?

• U hebt 24 uur op 24 een mobiliteitsgarantie.
• Uw auto wordt weggesleept als het probleem niet meteen herstelbaar is.
• U krijgt een vervangwagen, als dat nodig is.
• U wordt gerepatrieerd of ondergebracht in een hotel, als het nodig is.

 

Kortom: snelle en betrouwbare hulp, daar zorgt Opel voor.

 

Zo bent u altijd zorgeloos onderweg.

Kortom, als u kiest voor Opel FlexCare of Opel FlexCare Silver, dan kiest u voor uw gemoedsrust en blijft rijden, genieten!

Opel FlexCare/Opel FlexCare Silver is een optionele verlenging van de standaard fabrieksgarantie die tegen betaling van het factuurbedrag aan de klant wordt aangeboden. General Motors Belgium NV garandeert dat de verstrekte motorvoertuigen, volgens de heersende stand van de techniek van toepassing op de respectievelijke voertuigtypes, vrij zijn van defecten gedurende de ganse periode van het Opel FlexCare/Opel FlexCare Silver programma onder dezelfde voorwaarden als de standaard fabrieksgarantie. Het Opel FlexCare/Opel FlexCare Silver programma vangt aan na afloop van de standaard fabrieksgarantie en dekt alle componenten en onderdelen die door de standaard fabriekswaarborg van het nieuwe voertuig gedekt zijn voor de vastgestelde periode of het vastgesteld aantal kilometers (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt) in de landen van de Europese Economische Ruimte. Inbegrepen in het Opel FlexCare/Opel FlexCare Silver programma is de pechverhelping onderweg (Opel Assistance) voor de vastgestelde periode of het vastgesteld aantal kilometers (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt). Het Opel FlexCare Silver programma bevat bovendien ook het jaarlijks onderhoud. Eveneens voor de vastgestelde periode of het vastgesteld aantal kilometers (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt). De jaarlijkse onderhoudsbeurten omvatten (rekening houdend met een “normaal gebruik”), de onderhoudsbeurten volgens het onderhoudsplan van Opel. De onderhoudsbeurten omvatten alle relevante onderdelen (waaronder de motorolie, remvloeistof, koelvloeistof, ruitenwisservloeistof, transmissieolie – op voorwaarde dat en voor zover die vloeistoffen bij een regelmatig onderhoud moeten worden ververst of bijgevuld – als ze tussen twee regelmatige onderhoudsbeurten moeten worden ververst of bijgevuld, zal dat niet onder het Opel FlexCare Silver-pakket vallen) en werkuren, zoals vermeld in het onderhoudsplan en de verplichte bijkomende onderhoudspunten. De controle van de corrosiebescherming is ook inbegrepen. De specifieke onderdelen en werkuren voor voertuigen op LPG en CNG vallen ook onder Opel FlexCare Silver. Slijtageonderdelen (bv. remblokken, ruitenwissers, remschijven,…), die tijdens het jaarlijks onderhoud moeten worden vervangen, zijn niet inbegrepen. De jaarlijkse onderhoudsbeurten mogen enkel door een Erkende Opel Hersteller worden uitgevoerd. Het Opel FlexCare/Opel FlexCare Silver programma doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten van de consument krachtens de toepasselijke nationale wetgeving.