Opel | About Opel

OPEL FILOSOFIE.

Opel bestaat al meer dan een eeuw. In ruim 110 jaar hebben we een traditie opgebouwd én hebben we doelbewust gewerkt aan de toekomst van de mobiliteit. Al onze energie is er al die jaren consequent gericht geweest op één ding: autorijden voor u nóg meer de moeite waard te maken. Meer dan 110 jaar passie voor techniek en voor auto’s, die samen te vatten zijn in drie woorden: “Wir leben Autos”.

Wir leben Autos: de beeldende expressie van de kernwaarden van Opel.

“Wir leben Autos” verwijst niet alleen naar onze Duitse roots en onze liefde voor Duitse technologie, het drukt ook de passie uit die ons inspireert bij alles wat we doen.

“Wir” staat voor ons gezamenlijk enthousiasme en onze mentaliteit van “schouders eronder”, die ervoor zorgen dat we slimme, verrassende en innovatieve producten kunnen ontwikkelen voor onze klanten.

Maar we bouwen niet alleen auto's, we leven echt voor auto's. Het woord "leben" drukt de energie uit die te voelen zodra u met Opel in aanraking komt. Het is te voelen in de vele praktische innovaties, de royale uitrusting van iedere Opel en het aantrekkelijke, moderne design.

En tot slot zijn we ervan overtuigd dat ook in de toekomst "Autos" meer zullen betekenen voor mensen dan alleen een vervoermiddel. Een Opel is nooit zomaar een middel om van A naar B te rijden, maar een essentieel deel van ons dagelijks leven.

We combineren onze persoonlijke ervaring met die van onze klanten, zodat we er nóg beter aan kunnen werken om uw dagelijkse mobiliteit aangenamer en gemakkelijker te maken. We blijven nadenken over nieuwe en duurzame manieren om het leven van onze klanten nog inspirerender en de moeite waard te maken, telkens als ze met ons merk in contact komen.

"Wir leben Autos" is de uitdrukking van onze passie, onze betrokkenheid, onze aandacht voor detail, onze verantwoordelijkheid, onze intentie en ons vertrouwen.

Dat is wie we zijn.

Opel. Wir leben Autos.

Opel | News

Nieuws

Blijf op de hoogte en bekijk het laatste Opel nieuws hier.

Naar Opel nieuws
Opel | History and Heritage

Geschiedenis en erfgoed

Ontdek de geschiedenis van Opel - meer dan een eeuw vol innovaties.

Naar geschiedenis en erfgoed