Vorige
 • HET BESTE VAN ONSTAR

 • GET THE BEST OF ONSTAR

Volgende
Opel, Onstar, MyOnStar

HOE U VAN ONSTAR GEBRUIK KUNT BLIJVEN MAKEN.

Wanneer u zich niet inschrijft, zult u al uw OnStar1,2 voordelen verliezen. Maar geen zorgen:  Uw abonnement op de OnStar diensten3 verlengen is gemakkelijk. U hebt twee opties:


Optie 1: Log in op het OnStar-portaal met uw geregistreerde gegevens en ga naar “Pakketten” om uw OnStar-dienstenpakket te kopen.


Als u voor een maandabonnement gaat, kost OnStar € 9,95 per maand. Een jaarabonnement kunt u kopen voor € 99,50 per jaar.5

Opel, OnStar, MyOnStar, Account

BEHEER UW ONSTAR ACCOUNT.

Opel, OnStar, MyOnStar, Infotainment

MAAK HET MEESTE VAN UW GECONNECTEERDE AUTO!

Beschikt uw auto over een van onze premium infotainment systemen? Geniet van de volledige connectiviteit ervaring! Leer meer over hoe gemakkelijk het is om van alle innovatieve kenmerken te proviteren door onze video's te bekijken.

Vorige
 • NAVI 900 INTELLILINK

 • NAVI 900 INTELLILINK

 • Opel, OnStar, MyOnStar, How To Videos

  R 4.0 - INTELLILINK

Volgende

HOE CONTACTEER IK ONSTAR?


OnStar knoppen in uw Opel


Uw Smartphone App


OnStar direct bellen

Close
Opel OnStar - Smartphone App

Smartphone App

 

Uw reis begint op uw mobiele telefoon: Ontgrendel uw wagen en controleer de staat van uw olie, nog voor u in de auto stapt! De myOpel-app voor OnStar helpt u zelfs wanneer u niet meer weet waar u uw Opel hebt geparkeerd. Activeer gewoon de claxon en de lichten om hem terug te vinden.

 

Met de myOpel-app voor OnStar1 kunt u:

 

 • Overal contact opnemen met OnStar
 • Belangrijke informatie over uw wagen opzoeken, zoals de bandenspanning
 • Uw wagen vergrendelen of ontgrendelen2
 • Uw wagen online lokaliseren
 • Uw lichten of claxon activeren om uw wagen terug te vinden
 • Moeiteloos adressen verzenden naar het ingebouwde Opel-navigatiesysteem3
 • Om de services van de myOpel-app voor OnStar4 ten volle te kunnen benutten, wordt er een myOpel-account aangemaakt bij uw registratie.

Om OnStar te gebruiken op een smartphone downloadt u de myOpel-app in de Google Play store. Als u een iPhone gebruikt, vindt u de myOpel-app in uw App Store.

1 De myOpel-app vereist een actieve OnStar-account en vergt de aanwezigheid en beschikbaarheid van een gsm- en gps-netwerk.* Onderhevig aan voorwaarden. De OnStar-services moeten geactiveerd worden en vergen de aanwezigheid en beschikbaarheid van een gsm- en gps-netwerk. Na de gratis proefperiode worden er kosten aangerekend. De OnStar-abonnementpakketten kunnen verschillen van de services inbegrepen in het gratis testpakket. Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar voor bepaalde modellen, uitrustingsniveaus of OnStar-pakketten. * Onderhevig aan voorwaarden.

2De vergrendeling/ontgrendeling vanop afstand is niet beschikbaar voor de Meriva. Klik hier voor meer informatie.

3Het downloaden van bestemmingen is niet beschikbaar voor de ADAM, Corsa en KARL. Een geïntegreerde navigatie-eenheid en kaartgegevens van Opel zijn vereist voor deze dienst.

4Zonder actief OnStar-abonnement kunt u niet profiteren van de OnStar-services in de myOpel-app.

 

Close
Opel OnStar - A direct call

Eén telefoontje is genoeg

 

Druk op het blauwe Service knopje in uw auto of bel ons om met een OnStar adviseur te spreken.

 

OnStar is ook de klok rond beschikbaar in veel Europese landen - en natuurlijk in de taal van uw keuze.1

 

1Om uw oproep zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden kan het uitzonderlijk gebeuren dat u eerst wordt verbonden met een Engelstalige adviseur.

Close
Opel OnStar - De OnStar knoppen in uw wagen

De OnStar knoppen in uw wagen


Met een druk op de knop: De drie knoppen in uw wagen zijn de sleutel tot de veelomvattende OnStar services. Zo staan we altijd voor u klaar - tenzij u de zwarte privacy knop gebruikt.

 

Drie knoppen brengen u in contact met OnStar:

 • De blauwe Service knop verbindt u met een OnStar adviseur- en met eender welke service die u wenst.
 • Bij een noodgeval, drukt u op de rode SOS knop voor directe hulp. U wordt met spoed verbonden met een OnStar adviseur, die vervolgens direct actie onderneemt.
 • Als u liever niet uw locatie wilt delen, dan drukt u op de zwarte Privacy knop. Dit voorkomt dat OnStar uw auto kan lokaliseren, behalve bij een noodgeval. Bijvoorbeeld als uw auto wordt gestolen of bij een ongeval.

 

Close

Hoe u OnStar kunt blijven gebruiken.

Uw abonnement op de OnStar diensten3 verlengen is gemakkelijk. U hebt twee opties:

 

Optie 2: Druk op de blauwe Service-knop in uw auto om met een OnStar-adviseur te spreken. Hij/zij zal u begeleiden bij de bestelling van uw OnStar diensten.

 

De tarieven voor de OnStar diensten hangen af van de lengte van het abonnement. Als u voor een maandabonnement gaat, kost OnStar € 9,95 per maand.5 Een jaarabonnement kunt u kopen voor € 99,50 per jaar. Voor een overzicht van de verschillende opties, log in op de OnStar portal.

 

1 Als u na de proefperiode geen abonnement neemt op OnStar, zal u de OnStar-diensten niet meer kunnen gebruiken en geen toegang meer hebben tot de OnStar-functies van de myOpel-app. Wel blijft u ook zonder actief OnStar-abonnement gedurende de 4 volgende jaren een maandelijks voertuigdiagnoserapport ontvangen per e-mail indien u daarvoor hebt ingetekend.

2 De OnStar diensten moeten geactiveerd worden en vergen de aanwezigheid en beschikbaarheid van een gsm- en gps-netwerk. Na de gratis proefperiode van 1 jaar worden er kosten aangerekend. De OnStar-abonnementpakketten kunnen verschillen van de diensten inbegrepen in het gratis testpakket. Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus. Onderhevig aan voorwaarden.

3 Als uw auto gedekt is onder de voorwaarden van Opel Assistance, kan OnStar gratis pechverhelping voorzien. Als uw auto niet (meer) gedekt is onder de voorwaarden van Opel Assistance, dan kan het zijn dat u moet betalen voor de dienstverlening door Touring Wegenhulp.

5Deze prijzen zijn voorlopig en kunnen nog wijzigen.