MEER DAN 520 KM* ELEKTRISCH RIJBEREIK.

De nieuwe Ampera-e zet nieuwe maatstaven:

 

 • Meer dan 520 km* rijbereik met één lading
 • Acceleratie van 0 - 100 km/h in amper 7,3 seconden

DE NIEUWE AMPERA-E.

VISIONAIRE INNOVATIES.

De Ampera-e is de elektrische revolutie voor dagelijks gebruik. Innovatieve camera- en radarsystemen verhogen de veiligheid en het rijplezier.

Vorige
 • ALTIJD GOED GELINKT.

  Uitmuntende digitale connectiviteit is onderdeel van een duurzaam concept. Het infotainmentsysteem integreert smartphones1 naadloos met Apple CarPlay2 of Android Auto™3.

 • UW RIJDENDE HOTSPOT.

  Opel OnStar1 maakt van uw auto binnenkort een Wi-Fi Hotspot1. Met één druk op de knop biedt het, 24/7, ook toegang tot uw persoonlijke assistent in connectiviteit en dienstverlening.

Volgende
Vorige
 • INFOTAINMENT

 • ONSTAR

Volgende

DAGELIJKSE VEELZIJDIGHEID.

De 4,17 meter lange Ampera-e biedt ruimte voor vijf personen en een koffervolume van 381 liter - beduidend meer dan gelijkaardige auto's van dezelfde lengte.

Vorige
 • WAT BEPAALT HET ELEKTRISCHE RIJBEREIK?

  Het rijbereik met een volle batterij hangt vooral af van de batterijcapaciteit en het energieverbruik van de auto.

 • HOE HEBBEN WE HET ELEKTRISCHE RIJBEREIK GEMETEN?

  Het voorlopige rijbereik van de Ampera-e werd gemeten aan de hand van de gestandaardiseerde testmethode voor Europa, gebaseerd op de New European Driving Cycle (NEDC).

Volgende
Vorige
 • ELEKTRISCH RIJBEREIK

 • METEN

Volgende

Ontdek de nieuwe Ampera-e.

Van Londen naar Parijs zonder bij te laden.

Close

De royale ruimte wordt mogelijk gemaakt door de slimme integratie van de tien batterijmodules. Het hele pakket ligt in het onderstel en is aangepast aan de contouren van het voertuig. Dit betekent dat er geen ruimte wordt verspild. De batterij bestaande uit 288 lithium-ion-cellen en een capaciteit van 60 kWh is ontwikkeld in samenwerking met LG Chem..

Close

 • IntelliLink-e met ultrascherp 10,2" touchscreen
 • Eenvoudige integratie van digitale apparatuur1
 • De belangrijkste gegevens bekijkt u op uw smartphone1.
 • Draadloos opladen van uw telefoon4.
 • Uw auto terugvinden, de deuren vergrendelen en ontgrendelen en het dichtstbijzijnde oplaadpunt vinden met de MyOpel App.

 

De compatibiliteit en de beschikbaarheid van bepaalde functies zijn afhankelijk van het type apparatuur en de versie van het besturingssysteem. Ga voor meer informatie over de compatibiliteit van uw toestel naar www.apple.com of www.android.com of vraag het uw Opel Verdeler.

Apple CarPlay en Apple zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

3 Android is een handelsmerk van Google Inc. en kent op dit moment geen officiële ondersteuning in België. Houdt voor de laatste status de Belgische Google Play store in de gaten.

4 Alleen PMA- of Qi-compatibele smartphones kunnen draadloos worden geladen.

Close

Automatic Crash Response. Bij ongevallen wordt er onmiddellijk een OnStar-adviseur ingeschakeld.

 

Wi-Fi Hotspot1. Uw auto is klaar voor Wi-Fi. Binnenkort kan u genieten van een stabiele 4G-internetverbinding voor max. 7 apparaten.


Smartphone App. De deuren vergrendelen/ontgrendelen, het oliepeil controleren en nog veel meer, allemaal vanop afstand.


Bijstand na diefstal. OnStar kan u helpen om uw auto terug te vinden en kan voorkomen dat hij opnieuw wordt gestart.


Voertuigdiagnose. OnStar kan de toestand van uw wagen vanop afstand controleren.


Bestemmingen downloaden. Een wijziging in uw route? Laat OnStar de bestemming downloaden naar het satellietnavigatiesysteem van Opel.

 

Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar voor uw regio of uitrustingsniveau.

 

De diensten van OnStar worden verzorgd door OnStar Europe Limited, een dochteronderneming van General Motors. Opel is niet verantwoordelijk voor de uitvoering van de diensten van OnStar.

 

Klik hier voor een overzicht van mogelijke beperkingen.

 

1 Niet beschikbaar op dit moment

Close

 • Automatic Emergency Braking: De automatische noodremhulp ziet voertuigen en voetgangers die misschien aan uw aandacht ontsnappen en brengt het voertuig automatisch tot stilstand voor een maximale veiligheid in de stad.
 • Surround vision met 360°-camera: Of u nu vertrekt, een parkeerplek verlaat of achteruit rijdt, het innovatieve 4-camerasysteem biedt u een beter zicht op voorwerpen in de directe omgeving en verkleint de dode hoeken.
Close

NEDC is de huidige standaard voor bereik vergelijkingen tussen verschillende voertuigen. Uiteraard wijkt het maximale bereik in het dagelijks gebruik af van de NEDC waarden. In de praktijk zijn factoren zoals wegkenmerken, weersomstandigheden, rijstijl of extra belading van invloed op het bereik. Echter, de Ampera-e kan moeiteloos meer dan 300 kilometer rijden, zelfs onder de gemiddelde dagelijkse omstandigheden.

1 Voorlopige waarde, meting op basis van de gestandaardiseerde New European Driving Cycle (NEDC). Het bereik varieert in het dagelijks gebruik.

Close

Angst voor het bereik behoort voorgoed tot het verleden. Volgens de New European Driving Cycle (NEDC) kan de nieuwe Ampera-e de 500 kilometer barrière doorbreken zonder opniew te laden. Dit maakt Opel’s nieuwe, innovatieve elektrische model de beste in zijn segment.

 

1 Voorlopige waarde, gemeten op basis van de gestandaardiseerde New European Driving Cycle (NEDC) meetmethode. In het dagelijk gebruik kan de actieradius hiervan afwijken. Lees meer over hoe wij het elektrisch rijbereik hebben gemeten.

Close

De batterijcapaciteit en het energieverbruik van de auto worden bepaald door meerdere factoren:

 

 • Het elektriciteitsverbruik wordt bijvoorbeeld beïnvloed door de rijstijl van de bestuurder en de wegomstandigheden.
 • De capaciteit van de accu wordt onder meer beïnvloed door de buitentemperatuur.