DE FEITEN SPREKEN VOOR DE COMBO LIFE.

Tot zeven zitplaatsen, talloze opbergoplossingen en geavanceerde rijhulpsystemen: de nieuwe Combo Life past perfect binnen uw dagelijkse leven.

INTELLIGENTE TECHNOLOGIEËN.

In de Combo Life gaan verfijning en functionaliteit hand in hand, met toonaangevende innovaties zoals verwarmbare zetels, een 8”-aanraakscherm en Automatic Emergency Braking1.

BENUT UW RUIMTE OPTIMAAL.

Een heel gezin met uitrusting voeren? Met zijn koffervolume tot 1.672 liter1 en zijn moduleerbare achterbank, biedt de Combo Life steeds een oplossing.

Close

1Tot 1.672 liter voor de Combo Life met lange wielbasis. Tot 1.414 liter voor de standaard Combo Life. Beladen tot aan het dak met de achterbank neergeklapt, volgens ISO 3832.

Close

1Werkt automatisch bij snelheden tussen 5 en 85 km/u. Tussen 5 en 30 km/u tracht het systeem de impactsnelheid met 0,9 g te verlagen. Tussen 30 en 85 km/u reduceert het systeem de snelheid met maximaal 22 km/u. Boven die drempel moet de bestuurder zelf remmen om de snelheid verder te verlagen. Het werkingsbereik van het AEBPD-systeem hangt af van het gedetecteerde obstakel (mobiel obstakel: van 5 tot 85 km/u, vast obstakel: van 5 tot 80 km/u, voetganger: van 5 tot 60 km/u). De rijhulpsystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de beperkingen van het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden.