Opel Zafira Tourer - Overview

Alleen uit voorraad

DE OPEL ZAFIRA TOURER.

De Opel Zafira Tourer is ontworpen om u en iedereen die u meeneemt te laten genieten van luxe én veelzijdigheid op het hoogste niveau. Tot 7 ruime, comfortabele zitplaatsen, sublieme rijeigenschappen en een stijlvol design.

 

Kortom, een uiterst praktische auto die in alle opzichten ver boven andere uitsteekt. Ontdek wat de Opel Zafira Tourer zo aantrekkelijk maakt:

 

  • Elegant, hoogwaardig design
  • Past zich flexibel aan iedere levensstijl aan
  • Luxe van het hoogste niveau
  • Geavanceerde veiligheidssystemen
  • Ongeëvenaard dynamisch

Proefrit

Een proefrit zegt meer dan duizend foto’s. Via het proefritformulier kunt u een afspraak maken.

Reserveer hier

Vergroten

Stijlvolle ruimte

Wie zegt dat een gezinsauto alleen maar praktisch moet zijn? De Opel Zafira Tourer laat zien dat het héél anders kan. Met zijn elegante lijnen, schitterende chroomaccenten en een ruime aanbod van lichtmetalen velgen steelt hij overal de show. Voortaan reist uw gezin in stijl!
Vergroten

Creatief ruimtegebruik

De Opel Zafira Tourer biedt talloze mogelijkheden om het interieur aan te passen aan uw leven. Met slimme opbergmogelijkheden en een flexibel zitsysteem is vrijwel alles mogelijk.


Vergroten

Altijd een goed gevoel

Sommige auto’s geven u onmmiddellijk een goed gevoel. De Opel Zafira Tourer is daar een goed voorbeeld van. Hij omringt u met weldadig comfort, dat moeiteloos samengaat met praktische details die het dagelijks leven gemakkelijker maken. Zo biedt de Zafira Tourer in elk opzicht méér.


Vergroten

Technologie die u met zorg omringt

De geavanceerde passieve veiligheidssystemen van de Opel Zafira Tourer gaan samen met technologie die met u meedenkt en vooruitkijkt. De innovatieve systemen om de bestuurder te ondersteunen vormen een unicum in deze klasse.


Vergroten

Opwindende dynamiek

Of u nu licht of zwaar beladen bent, het onderstel van de Opel Zafira Tourer staat borg voor een uiterst trefzekere weggedrag, dankzij innovatieve ondersteltechnologie, gecombineerd met de motoren en versnellingsbakken die bij zijn dynamiek passen.


Vergroten

Krachtige prestaties

De Zafira Tourer bewijst dat een luxe uitvoering, goede prestaties en een positieve rijervaring tegelijkertijd ook milieubewust kunnen zijn. De nieuwe 1.6 SIDI Turbo met injectie en de ultra-clean 1.6 CDTI met BlueInjection technology laten het zien.