Vorige
Volgende
Vorige
Volgende
Vanaf €35.090
(incl. BTW)

 

DE OPEL MOVANO.

Mensen. Uw meest waardevolle lading.

De Movano is dé ster van de bestelwagenwereld. Met een indrukwekkende keuze aan versies, wielbases, laadvermogens en hoogtes geeft hij al zijn concurrenten het nakijken. De bedrijfs- en personenversies combineren een knap design met een laag verbruik, uitstekende prestaties en een toonaangevend comfortpeil.

 

De Movano toont zich functioneel in elk detail, minimaliseert de kosten en geeft uw imago en comfort een boost. Ontdek hier waarom.

• Laadruimte en inhoud
• Uitgebreid gamma
• Geavanceerd chassis
• Schone en zuinige krachtbronnen
• Overtuigend veiligheidsniveau


Vergroten

Een oplossing op maat

Met Met 2 lengtes en 2 dakhoogtes biedt de Opel Movano Combi comfortabel plaats aan 9 personen plus een flexibele laadruimte voor hun bagage.

Met 2 lengtes en 2 dakhoogtes biedt de Opel Movano Combi comfortabel plaats aan 9 personen plus een flexibele laadruimte voor hun bagage.

De Opel Movano Bus vervoert zelfs 16 mensen in ware vliegtuigstijl, met individuele zetels, opbergvakken tegen de hemelbekleding en verstelbare ventilatieroosters voor elke passagier.

 

 


Vergroten

Comfort in beweging

De Movano, die werd ontworpen om nieuwe trends te vestigen op het gebied van comfort voor werknemers en passagiers, kan bogen op een verrassend aantal geavanceerde voorzieningen en nuttige opbergvakken. Airconditioning? Geen probleem. Verlichting en verluchting in vliegtuigstijl? Hij heeft het allemaal.


Vergroten

Bescherming van werknemers en vracht.

ESP® geeft het veiligheidsniveau een exponentiële boost. Het is standaard voorzien op alle Opel Movano-modellen. De jongste versie voegt daar ook nog een vertrekhulp voor hellingen (Hill Start Assist, HSA), een antislingercontrole voor trailers (Trailer Sway Mitigation, TSM) en een verbeterde tractiecontrole (Enhanced Traction Control System, ETCS) aan toe. Veiligheid staat dus hoog op het prioriteitenlijstje bij de Movano en dat uit zich in een compleet veiligheids- en beveiligingsprogramma.


Vergroten

Het vermogen dat u nodig hebt

De krachtige BiTurbo-motoren met BlueInjection, stop-startsysteem en andere verbruiks- en emissiereducerende technologieën combineren sterke, geruststellende prestaties met een uitzonderlijk laag verbruik.


Volgende stappen
Volgende stappen