Vorige
 • DE INSIGNIA 5-DEURS

Volgende
Vorige
 • Opel, Insignia Hatchback, Design, Exterior, Front

  ZO ZIET AVANT-GARDE ERUIT.

  De wind lijkt geen vat te hebben op de slanke lijnen van de Insignia, die het verbruik drukken en voor een stiller interieur zorgen. De 5-deurs is een aerodynamisch meesterwerk.

 • Opel, Insignia Hatchback, Design, Interior, AGR

  RUIMTE VOOR UITMUNTENDHEID.

  Geniet van een ruim premium interieur en weelderige materialen. Kies voor de optionele, veelvuldig verstelbare ergonomische AGR-sportzetels1 om maximaal te genieten van uw rit in business-class.

   

  1 Duitse campagne voor een gezondere rug

 • Opel, Insignia Hatchback, Design, Wheels

  VELGEN DIE DE AANDACHT TREKKEN.

  Personaliseer uw Insignia met een van de talrijke aluminium velgen. Maten van 16” tot 20” sluiten perfect aan bij de gewelfde wielkasten en sportieve lijnen van de Insignia.

Volgende
Vorige
 • EXTERIEUR

 • INTERIEUR

 • VELGEN

Volgende
Vorige
 • Opel, Insignia Hatchback, Technology, Adaptive Cruise Control

  ADAPTIVE CRUISE CONTROL.

  Opel’s Adaptive Cruise Control maakt het rijden veel relaxter, zeker in langzaam stadsverkeer. Hij houdt automatisch een veilige afstand tot het voertuig voor u.

 • Opel, Insignia Hatchback, Technology, Driver Assistance

  RIJVAKASSISTENTIE.

  Actieve-veiligheidssystemen van de Insginia, zoals Side Blind Zone Alert, Lane Change Alert en Lane Departure Warning maken het rijden een stuk veiliger.

 • Opel, Insignia Hatchback, Technology, Opel Eye

  OPEL EYE.

  Meer veiligheid, minder stress. De Opel Eye-frontcamera biedt de functies Traffic Sign Recognition, Forward Collision Alert, Emergency Braking en Following Distance Indication.

 • Opel, Insignia Hatchback, Technology, Adaptive Forward Lighting Plus

  ADAPTIVE FORWARD LIGHTING PLUS.

  Voor een optimaal zicht 's nachts. AFL+ past de lichtbundel van de Bi-Xenonkoplampen aan de rijomstandigheden aan.

Volgende
Vorige
 • ADAPTIVE CRUISE CONTROL

 • RIJHULPSYSTEMEN

 • OPEL EYE

 • ADAPTIVE FORWARD LIGHTING PLUS

Volgende
Vorige
 • Opel, Insignia Hatchback, Driving Efficiency, Engines

  VERMOGEN OM TE KIEZEN.

  Verken een fascinerend gamma van motoren die vermogen, betrouwbaarheid en zuinigheid combineren. De Insignia is voortaan verkrijgbaar met de nieuwe fluisterdiesels: stille en emissiearme motoren die massa's koppel en souplesse bieden.

 • Opel, Insignia Hatchback, Driving Efficiency, Transmissions

  SHIFT UP!

  De keuze is aan u. Manueel of automaat. Zes versnellingen zijn standaard in het hele gamma, of u nu voor de handschakelde of automatische transmissie kiest.

 • Opel, Insignia Hatchback, Driving Efficiency, Adaptive 4x4

  VOEL DE GRIP.

  Meer veiligheid, meer rijplezier: Het optionele Adaptive 4x4-systeem van de Insignia verbetert het rijgedrag en de stabiliteit onder alle rijomstandigheden.

 • Opel, Insignia Hatchback, Driving Efficiency, Flexride

  DRUK OP SPORT. VERHOOG UW PLEZIER.

  Met de FlexRide-schakelaar kunt u de rijdynamiek van uw Insignia aanpassen aan uw wensen. FlexRide voegt een flinke portie plezier toe aan uw rijervaring.

 • Opel, Insignia Hatchback, Driving Efficiency, ecoFLEX

  GROENE TECHNOLOGIEËN.

  Het start/stop-systeem, het actieve radiatorrooster, de N0x-reducerende BlueInjection-motoren en de ecoFLEX-technologieën staan borg voor maximale zuinigheid en kostenefficiëntie.

Volgende
Vorige
 • MOTOREN

 • TRANSMISSIES

 • ADAPTIVE 4X4

 • FLEXRIDE-CHASSIS

 • GROENE TECHNOLOGIEËN

Volgende
Vorige
 • Opel, Insignia Hatchback, Connectivity, OnStar

  UW PERSOONLIJKE ASSISTENT IN CONNECTIVITEIT EN DIENSTVERLENING.

  De klok rond, 7 dagen op 7, 365 dagen per jaar biedt Opel OnStar u toegang tot onze diensten, waar in Europa u zich ook bevindt - zelfs in gebieden met een zwak gsm-signaal.

 • Opel, Insignia Hatchback, Connectivity, Bose Sound System

  BOSE® SOUND SYSTEM.

  Omring uzelf met de krachtige premium sound van het optionele Bose® topsysteem dat een toonaangevende klankweergave biedt met zijn 8 geluidssprekers.

 • Opel, Insignia Hatchback, Connectivity, Driver Display

  GEPERSONALISEERDE BESTUURDERSINFORMATIE.

  U kunt kiezen uit drie verschillende Driver Information Centre-schermen. Die zijn ontworpen om naadloos samen te werken met infotainment van de nieuwste generatie.

Volgende
Vorige
 • ONSTAR

 • INTELLILINK

 • R300/R400

 • BOSE® SOUND SYSTEM

 • DRIVER DISPLAY

Volgende

ACCESSOIRES OP MAAT

Originele Opel accessoires geven u de mogelijkheid om uw Insignia helemaal aan uw wensen en behoeften aan te passen. Ze voldoen stuk voor stuk aan de strengen kwaliteitseisen van Opel.

De getoonde afbeeldingen kunnen verschillen van het verkochte product.

Close

Het start/stop-systeem legt de motor stil wanneer u halt houdt en start hem weer op zodra u de koppeling loslaat. Met andere woorden: u stoot helemaal niets uit aan het verkeerslicht. Het actieve radiatorrooster sluit zichzelf wanneer er geen koellucht nodig is, om zo het verbruik verder te drukken. BlueInjection-technologie reduceert de NOx-uitstoot tijdens het rijden.

 

Brandstofverbruik in l/100km: in de stad 11,4-4,5, buiten de stad 6,4-3,3, gecombineerd 8,2-3,8; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 192-99. Volgens richtlijn R (EC) Nr. 715/2007 en R (EC) Nr. 692/2008 (in de respectievelijk geldende versies.

Close

FlexRide past de schokdemperinstellingen in real time aan om een optimaal weggedrag te bieden. FlexRide heeft ook een invloed op de gasrespons, het ESP en het stuur. Indien van toepassing, wordt ook de sturing van de vierwielaandrijving en die van de automaat aangepast, zodat u nog meer emoties beleeft.

 

U kunt kiezen uit 3 verschillende rijmodi:
- Sport die u als bestuurder dichter bij het rijden betrekt
- Tour voor ontspannen, comfortabel cruisen
- Standard voor een maximaal zuinige werking en raffinement

Close

Het Opel Eye-camerasysteem waarschuwt voor potentiële gevaren op de weg.


Traffic Sign Assistant leest, onthoudt en afficheert snelheidsbeperkingen en andere relevante verkeersborden.


Following Distance Indication toont onafgebroken de afstand tot de auto voor u in het instrumentenpaneel, zodat u een veilige afstand kunt bewaren.


Forward Collision Alert geeft automatisch visuele en auditieve alarmsignalen wanneer u traag rijdende voorliggers met een te hoge snelheid nadert. Het omvat ook een noodremfunctie die de remmen zachtjes activeert - en ze gevoeliger maakt, mocht u zelf hard moeten remmen.

Close

Side Blind Zone Alert (SBZA)
Als een voertuig in de blinde hoek links of rechts van uw Insignia terechtkomt, knippert er een waarschuwingssymbool in de buitenspiegel.

 

Lane Change Alert (LCA)
Via radar detecteert en waarschuwt dit systeem voor voertuigen die u snel naderen in een zone tot 70 meter achter u. Er zal een waarschuwingslampje knipperen wanneer u de richtingaanwijzer activeert.

 

Lane Departure Warning (LDW)
Als u onbedoeld van uw rijstrook afdwaalt, verschijnt er een waarschuwingssymbool op het dashboard en weerklinkt er een alarmsignaal.

Close

Het Adaptive 4x4-systeem verdeelt het motorkoppel over de voor- en de achteras, maar ook tussen het linker- en het rechterachterwiel. Deze verdeling staat garant voor een optimale trekkracht, stabiliteit en rijdynamiek.

Close

Sensoren vergaren gegevens over licht- en weersomstandigheden, uw snelheid, de auto's voor u, de auto's die u tegemoet komen, en uw stuurhoek. AFL+ past de intensiteit, hoek en spreiding van de lichtbundel aan om uw een optimaal zicht te bieden. AFL+ beschikt over acht lichtbundelconfiguraties afgestemd op diverse verkeersomstandigheden en externe factoren.

Close

Automatic Crash Response. Bij een ongeval wordt de OnStar-operator automatisch ingelicht.

 

Wi-Fi Hotspot. Binnenkort kan u genieten van stabiel 4G/LTE Internet voor maximaal 7 toestellen.

 

Smartphone Functie. Vergrendel of ontgrendel de deuren, controleer het oliepeil en zoveel meer vanop afstand.

 

Bijstand na diefstal. OnStar kan u helpen om uw auto te lokaliseren en verhinderen dat er opnieuw mee gestart kan worden.

 

Voertuigdiagnose. OnStar kan de toestand van uw auto vanop afstand checken.

 

Bestemming downloaden. Wijziging van uw plannen? Laat OnStar de bestemming naar de navigatie downloaden.

 

Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar in uw land of op de gekozen versie. Klik hier voor een overzicht van mogelijke beperkingen.

Close

De Adaptive Cruise Control (ACC) van de Insignia zorgt voor meer rijcomfort en veiligheid bij druk verkeer. Zodra u een snelheid en volgafstand instelt, accelereert en vertraagt het systeem vanzelf. Het gebruikt een radarsensor om de afstand tot het voertuig voor u te bewaken, waarbij het automatisch afstand houdt door de snelheid van de Insignia aan te passen. In combinatie met de automatische versnellingsbak kan de Adaptive Cruise Control de auto zelfs volledig tot stilstand brengen.

Close

Het standaard 3,5˝ (9 cm) grote monochrome display geeft de voertuiginformatie afkomstig van de boordcomputer weer, zoals brandstofverbruik, tripdetails en rijhulpsystemen.

Vanaf de versie Edition beschikt de Insignia over een 4,2˝ (10,7 cm) groot kleurendisplay, dat alle informatie weergeeft van het basisscherm en daarnaast over een thuisscherm beschikt voor voertuigfuncties, audio, telefoon, navigatie en voertuiginstellingen. Alles laat zich gemakkelijk bedienen via de stuurwieltoetsen.

Het optionele 8˝ (20 cm) grote hogeresolutiescherm biedt u rechtstreeks controle over elk informatie- en communicatieaspect. U kunt schakelen tussen de Tour-weergave (digitale snelheidsmeter en minder voertuiginformatie, meer media) en de Sport-weergave (klassieke analoge tellers en meer voertuigsysteeminfo).

Close

Voel de zorg voor detail en de kwaliteitsvolle materialen. Dankzij het design van de bestuurdergerichte cockpit zit alles binnen handbereik. Met het optionele infotainmentsysteem met kleurenaanraakscherm van 8" blijft u altijd in contact met de buitenwereld. Het brede gamma aan bekledingen in premium stof of fijn leder maakt het helemaal af. Ergonomische AGR1-sportzetels vooraan ondersteunen uw rug optimaal tijdens lange ritten. Door de veelvuldige regelmogelijkheden kunt u uw zetel helemaal naar wens instellen, voor een ontspannen rit.

 

1 Duitse campagne voor een gezondere rug

Close

De ranke en erg gebalanceerde Insignia combineert de gespierde rondingen van Opel’s gelauwerde sculpturale design met een stroomlijncoëfficiënt van slechts 0.25. Het klassieke coupésilhouet wordt geaccentueerd door de duikende daklijn die in de geïntegreerde achterspoiler eindigt. De brede sporen zorgen voor extra stabiliteit en rijnauwkeurigheid.

Close

De multimedia-opties van de Insignia doorbreken de grenzen tussen auto, bestuurder en digitale content. Met ®Navi 900 IntelliLink kunt u video's afspelen van externe dragers via USB en audio streamen vanop draagbare Bluetooth®-apparaten.

 

Dankzij Apple CarPlay1 worden de tijdens het rijden toegankelijke functies van uw iPhone op een eenvoudige manier weergegeven op het centrale display van de auto. Zo kunt u telefoneren, berichtjes verzenden en ontvangen en muziek beluisteren via het aanraakscherm of via gesproken instructies aan Siri. Android Auto2 compatibiliteit met gelijkaardige functies zal beschikbaar zijn in de loop van 2016.

 

1 Apple CarPlay en Apple zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen.
2 Android is een handelsmerk van Google Inc.

Close

De R300 Color omvat een kleureninfodisplay van 4,2˝ en zes luidsprekers. Aux-in en USB zijn standaard, de CD-speler en digitale radio (DAB/DAB+/DMB-R) een optie. U kunt kiezen uit diverse voorgeprogrammeerde geluidsconfiguraties, waaronder snelheidsafhankelijk volume, klank en bas.

 

De R400 Color voegt daar nog heel wat aan toe, waaronder stuurwieltoetsen en Bluetooth®-connectiviteit. Zo kunt u handsfree en spraakgestuurd bellen met uw geconnecteerde smartphone, alsook audio streamen zonder kabel. U kunt ook de optionele CD-speler bestellen voor nog meer audiomogelijkheden.