Opel Combo Tour - Overzicht
Vanaf €16.835
(incl. BTW)

DE COMBO TOUR.

De zuinige kleine bestelbreak.

Ruimte en veelzijdigheid zijn twee aanzienlijke troeven van de Combo Tour. Neem een kijkje in zijn interieur en u vindt de perfecte omgeving voor uw gezin, vrije tijd, hobby’s, sporten of reizen. En misschien ook voor uw zakelijke toepassingen, zonder dat u zich tevreden moet stellen met compromissen.

 

Ontworpen om autoritten met het hele gezin een nieuwe dimensie van veelzijdige ruimte te geven en tegelijk het milieu en uw portefeuille te ontzien. Ontdek hier waarom:

• Praktisch, ruim design

• Comfortabel, handig en veilig

• Toonaangevende zetels en ruimte

• Uitzonderlijke zuinigheid en prestaties

Proefrit

Een proefrit zegt meer dan duizend foto’s. Via het proefritformulier kunt u een afspraak maken.

Reserveer hier

Vergroten

Een briljante combinatie

Volume, functionaliteit, robuustheid en praktische elegantie komen naadloos samen in de knappe lijn van de Combo Tour.


Vergroten

Fris en fit

De Combo Tour draagt zorg voor u, uw passagiers en alles wat u meeneemt. Bovendien kunt u zoveel comfort toevoegen als u maar wilt.


Vergroten

Maakt het leven makkelijker

Gemakkelijk instappen en inladen, plaats voor zeven, eenvoudig te configureren en erg talentrijk: de Combo Tour biedt een ruime keuze aan functionaliteit en uitrusting. De neer- en wegklapbare zetels op de tweede zetelrij en de verwijderbare zetels op de derde rij van de zevenzitter maken het mogelijk om de kofferruimte uit te breiden van 800 tot 3.200 liter.


Vergroten

Rij verder, bespaar meer

Met zijn erg lage verbruik, zijn lange onderhoudsintervallen en zijn corrosiegarantie helpt de Combo Tour uw gezinsfinanciën uit het rood te houden.


Combo Tour – Volgende stappen
Volgende stappen

Meer informatie over de Combo Tour.