Opel Astra GTC - Overview

DE GTC.

Hi-tech, verleidelijk & explosief.

De GTC combineert stedelijke elegantie met een verleidelijk, sportief interieur en onvervalst rijplezier. De baanbrekende motor- en ophangingstechnologieën garanderen prestaties waar u versteld van zult staan. En de doordachte veiligheidsvoorzieningen boezemen meer dan ooit vertrouwen in, rit na rit.


Schitterend ontworpen, compact en verrassend praktisch. De GTC is een volwaardige sportcoupé. Ontdek wat hem zo bijzonder maakt.

  • Geraffineerd design
  • Explosieve rijdynamiek
  • Verleidelijk comfort
  • Flitsende prestaties
  • Indrukwekkende veiligheid

Proefrit

Een proefrit zegt meer dan duizend foto’s. Via het proefritformulier kunt u een afspraak maken.

Reserveer hier

Vergroten

Dynamische look, sportieve stijl

Vooruitstrevend design is gemakkelijk te herkennen, maar haast onmogelijk te benoemen. Dus neem de tijd om de GTC aandachtig te bekijken. Lijnen die de elegantie van compacte coupés opnieuw definiëren, een brede krachtige look en opvallende designelementen, die hem tegelijk opvallend en efficiënt maken.


Vergroten

Herontdek het rijgenot

De GTC beschikt over diverse technologieën die elke rit eenvoudiger, aangenamer en plezieriger maken. Stadsverkeer, landwegen of snelweg, overal boezemt hij passie in. Logisch ook: onze ingenieurs houden van rijden.


Vergroten

Ruimte en tempo

Verfijnde, ondersteunende bestuurdersergonomie, hoogwaardige materialen en overvloedige bagage- en opbergruimte versmelten tot een sfeer die de titel GTC verdient. En natuurlijk zijn er ook altijd de echt persoonlijke toetsen van Opel die uw GTC extra speciaal maken.


Vergroten

Rijplezier verzekerd

De uiterst efficiënte benzine- en dieselmotoren van de GTC leveren tot 147kW (200 pk), voor prestaties die bij een dynamische rijstijl horen.


Vergroten

Veilig, ontspannend en geruststellend

De wagen dankt zijn prestaties niet alleen aan zijn dynamische weggedrag en voldoende vermogen, ook het actieve en passieve veiligheidspakket voegt nog meer rijplezier toe aan de GTC-ervaring. En als u hem extra wilt beschermen, kunt u hem uitrusten met een uitstekend, op maat ontwikkeld antidiefstalsysteem.


Volgende stappen
Volgende stappen

Meer informatie over de GTC