Vorige
Volgende

Opel Vivaro.

Sterk. Betrouwbaar. Duurzaam.
En bijzonder efficiënt.

De stijlvolle Opel Vivaro gaat op elk gebied een stap verder: méér vermogen, méér laadruimte, méér comfort en ongeëvenaarde mogelijkheden om mobiele apparatuur te integreren.

 

De Vivaro is bovendien uitzonderlijk zuinig, waardoor de gebruikskosten lager blijven.

 

Ontdek alle voordelen:

  • Praktisch en ergonomisch ontwerp
  • Hoog comfort voor alle inzittenden
  • Groot nuttig laadvermogen
  • Efficiënte motoren
  • Hoog niveau van actieve en passieve veiligheid
  • Groot aantal modelvarianten

Proefrit

Een proefrit zegt meer dan duizend foto’s. Via het proefritformulier kunt u een afspraak maken.

Reserveer hier
Vergroten

De eerste indruk:
Een verzorgd, krachtig design.

Een bedrijfswagen moet niet alleen dag in dag uit voor u klaar staan, maar is ook het visitekaartje van uw bedrijf. Met de nieuwe Opel Vivaro maakt uw bedrijf overal een uitstekende eerste indruk.


Vergroten

Van alle gemakken voorzien.

Een hoog comfort en uitstekende mogelijkheden om geïnformeerd te blijven en contact met de buitenwereld te houden dragen bij tot een hogere productiviteit.


Vergroten

Flink vermogen, royaal de ruimte.

Ladingen zijn niet snel te zwaar of te groot voor de nieuwe Opel Vivaro. De inrichting is bovendien eenvoudig aan uw behoeften aan te passen.


Vergroten

Goed voor uw bedrijfsbudget.

Motoren die voldoen aan de Euro 5 emissienorm, keuze tussen turbo- of BiTurbo-technologie, een hoog koppel en laag verbruik, lange service-intervals en maximale inzetbaarheid. Bij elkaar opgeteld maakt dat de nieuwe Opel Vivaro tot een kampioen die uw bedrijf heel wat geld kan besparen.


Vergroten

De best mogelijke beveiliging.

Dankzij geavanceerde actieve en passieve veiligheidssystemen worden inzittenden en lading in de nieuwe Opel Vivaro met de beste zorgen omringd. Een betrouwbaar alarmsysteem zorgt dat u hem ook met een gerust hart kunt parkeren.


Vergroten

Precies wat u nodig heeft.

Gesloten Bestel, Dubbele Cabine of Combi? Twee, drie, zes of negen zitplaatsen? Standaard of lange wielbasis? Standaard of hoog dak? Wat uw bedrijf ook doet, er is altijd een Opel Vivaro die daar precies bij past.
Volgende stappen
Volgende stappen

Meer informatie over de Opel Vivaro