Opel Movano - Overview

DE MOVANO.

Zware taken vergen zware bedrijfsvoertuigen.

De Movano is dé ster van de bestelwagenwereld. Met een indrukwekkende keuze aan versies, wielbases, laadvermogens en hoogtes geeft hij al zijn concurrenten het nakijken. De bedrijfs- en personenversies combineren een knap design met een laag verbruik, uitstekende prestaties en een toonaangevend comfortpeil.

 

De Movano toont zich functioneel in elk detail, minimaliseert de kosten en geeft uw imago en comfort een boost. Ontdek hier waarom.

        • Laadruimte en inhoud

        • Uitgebreid gamma

        • Geavanceerd chassis

        • Schone en zuinige krachtbronnen

        • Overtuigend veiligheidsniveau

Proefrit

Een proefrit zegt meer dan duizend foto’s. Via het proefritformulier kunt u een afspraak maken.

Reserveer hier

Vergroten

Een oplossing op maat

Vier chassislengtes, drie dakhoogtes, voor- of achterwielaandrijving, een fabrieksgamma bestaande uit Gesloten Bestelwagens, Dubbele Cabines, Kiepbakken of bussen met zeventien plaatsen… Voor zo goed als elke klus is er een Movano. En als die er toch niet is, kan hij er snel zijn. Het gamma Chassis Cabines en Chassis Dubbele Cabines vormt de ideale basis voor op maat gebouwde voertuigen en conversies door specialisten die door Opel werden erkend. Bovendien staat uw lokale Opel Verdeler voor bedrijfsvoertuigen steeds voor u klaar met alle expertise die u nodig hebt om dit enorme potentieel aan te boren.


Vergroten

Comfort in beweging

De Movano, die werd ontworpen om nieuwe trends te vestigen op het gebied van comfort voor werknemers en passagiers, kan bogen op een verrassend aantal geavanceerde voorzieningen en nuttige opbergvakken. Airconditioning? Geen probleem. Verlichting en verluchting in vliegtuigstijl? Hij heeft het allemaal.


Vergroten

Bescherming van werknemers en vracht

Net als ABS mag ESP® nooit een luxe zijn. Daarom biedt de Opel Movano ze allebei standaard aan op de achterwielaangedreven versies. En er zijn nog veel meer geavanceerde voorzieningen, plus een doorgedreven beveiliging van uw vracht.


Vergroten

Klaar om te presteren

Voor- of achterwielaandrijving, enkele of dubbele achterwielen… De Movano verzekert een beter weggedrag en lange service-intervallen. Hij rijdt letterlijk als een grote auto, maar vervult met zijn enorme laad- en sleepvermogen de rol van een uitmuntende transporter.


Vergroten

Verbruik met 8% verlaagd

De Movano biedt een gamma van drie beproefde, zuinige en uiterst performante dieselmotoren. Allemaal lossen ze uw professionele behoeften in, terwijl ze geraffineerd rijden en zowel het onderhoud als verloren tijd beperken. De ecoFLEX-versies met 74 kW (100 pk) en 92 kW (125 pk) zijn uitgerust met een Start/Stop-systeem dat een aanzienlijke brandstofbesparing kan opleveren, zeker voor bedrijven die actief zijn in de stad. Zo verbruikt de Movano Combi met korte wielbasis en laag dak voortaan nog maar 6,7 l/100 km en blijft de CO2-uitstoot beperkt tot 176 g/km. De soepele handgeschakelde zesversnellingsbak of Opel Easytronic®-transmissie tillen de tevredenheid van de bestuurder naar een nog hoger niveau.Volgende stappen
Volgende stappen

Meer informatie over de Opel Movano