Opel Combo - Overview

DE OPEL COMBO.

Compact, ruim en veelzijdig.

Twee lengtes, twee hoogtes, zes motoren, waaronder 1 CNG motor en een laadvermogen tot 1 ton. De Opel Combo bedrijfswagens bieden alles wat u nodig heeft. Wilt u nog meer? Ook daar houdt de Combo rekening mee!

 

De Opel Combo houdt optimaal rekening met uw transportbehoeften, de wensen van uw personeel en uw budget. Dat maakt een groot verschil! Ontdek waarom:

• Compact vanbuiten, ruim vanbinnen

• Praktisch, veelzijdig interieur

• Hoog niveau van comfort, gemak en veiligheid

• De grootste laadruimte in zijn klasse

• Hoge prestaties, laag verbruik

Proefrit

Een proefrit zegt meer dan duizend foto’s. Via het proefritformulier kunt u een afspraak maken.

Reserveer hier

Vergroten

5,4 m3 en 1 ton laadvermogen

De ruime laadruimte van de compacte Opel Combo is uitstekend toegankelijk. Met een laadvermogen tot 1 ton en een maximale inhoud van 5,4 m3 heeft hij een ruime voorsprong op andere bestelauto's in dit segment. Hij is ingesteld op alle dagelijkse transportbehoeften en heeft daarnaast genoeg reserves voor als u eens extra ruimte nodig heeft.


Vergroten

Lang leve het gemak!

Gemakkelijk laden en lossen, een toonbeeld van flexibiliteit en veelzijdigheid, keuze uit diverse carrosserievarianten en een groot aantal praktische extra’s: de Opel Combo is in alle opzichten een multi-talent.


Vergroten

Overal op berekend

De Opel Combo houdt optimaal rekening met zijn lading, zijn inzittenden en andere weggebruikers. Dat is voor iedereen een geruststellend gevoel.
Vergroten

Een schitterende combinatie

De Opel Combo is tegelijk robuust én elegant. Een functioneel design met een onweerstaanbare uitstraling.


Vergroten

Lange afstanden en een zuinig verbruik

Spaarzaam met brandstof, lange service-intervals en een lange garantie tegen doorroesten: de Opel Combo houdt de gebruikskosten binnen de perken.


Vergroten

De Opel Combo - varianten

De Opel Combo is standaard al zeer royaal uitgerust en past zich moeiteloos aan de speciale behoeften van uw bedrijf aan. U heeft de keuze uit een groot assortiment comfortabele extra’s en infotainmentsystemen, die stuk voor stuk perfect bij uw Combo passen. Daarnaast de keuze tussen een standaard of hoog dak, lange of korte wielbasis, deuren met of zonder ramen, standaard of verhoogd laadvermogen. Soms is het leven zó gemakkelijk!


Voor wie meer wil
Voor wie meer wil

Meer informatie over de Opel Combo.