Vorige
  • OPEL BEDRIJFSWAGENS, CONVERSIES EN MEER

    Logistiek, transport, distributie? Ons gamma Opel bedrijfsvoertuigen omvat alles van Open Laadbak, Kipper, Gesloten laadkast, Certified Conversions tot en met gespecialiseerde voertuigen. Kortom: Wij bieden een Opel aan op maat van uw bedrijf. Plus, de expertise en accessoires die ervoor zorgen dat u kan werken zoals u wilt.

  • #ALLEDAAGSEHELDEN. OPEL BEDRIJFSWAGENS.

    Bekijk deze trick shot battle! The F2 Freestylers etaleren hun balvirtuositeit. Ondersteund door de Opel Bedrijfswagens laten ze zelfs Hummels, Aubameyang, Schmelzer, Weigl and Piszczek versteld staan bij een baloefening.

    Bekijk de video nu!
Volgende

Conversies

Ontdek hier de oplossing op maat van uw bedrijf, conversies die door Opel worden ondersteund.

Meer informatie

Opel Lease

Praat zeker eens met uw Opel Verdeler over Opel Lease. Hij helpt u bij de keuze van uw voertuig en adviseert u over de Opel Lease formules die het beste bij uw activiteiten passen.

Meer informatie

Service

Alle informatie over onze service na verkoop zoals garantie, pechhulp en onderhoud vindt u hier.

Meer informatie

Accessoires

Bekijk het complete aanbod van alle accessoires in de Opel accessoire catalogus.

Meer informatie
Vorige
  • MOVANO

    De Opel Movano is ontworpen en gebouwd met u en uw bedrijf voor ogen: Met meer uitvoeringen, meer comfort en meer kracht. U kunt er op rekenen dat ‘No Job Too Big’ is voor de Movano.

Volgende
Vorige Volgende
Vorige Volgende
Vorige
  • CORSAVAN

    Mooie vormen gaan bij de Opel Corsavan hand in hand met functionaliteit en een intelligente inrichting. Resultaat: een indrukwekkende 0,92 m3 aan nuttig laadvolume verpakt in een oogverblindende outfit.

Volgende