SUVS & CROSSOVERS VAN OPEL

Met een SUV & Crossover kunt u optimaal van uw vrijheid genieten - op en naast de weg. Bij Opel gaan we graag nog een stapje verder: met een aantrekkelijk design, eersteklas innovatie, excellent comfort en uitstekende efficiëntie.

Opel, SUV, Mokka X, Exterior

MOKKA X. HET X-TRA SUV GEVOEL.

Snelweg, platteland of in de stad. De dynamische en elegante MOKKA X biedt een verfijnde uitstraling & toonaangevende innovatie in een complete SUV. Waar u ook gaat.

Opel, SUV, Crossland X, Exterior

CROSSLAND X. HET LEVEN IS MOOI.

Voor u ontworpen. Werktijd, vrije tijd, tijd voor elkaar, tijd voor uzelf.. De Crossland X is er helemaal klaar voor danzij toonaangevende innovaties, uitzondelijke flexibiliteit & frisse SUV-design.

Opel, SUV, Grandland X

GRANDLAND X. WELKOM TERUG. AVONTUUR.

Voor alledaags avontuur: De dynamische SUV combineert een stoer uiterlijk met toonaangevende innovatie en uitstekende rijdynamiek.

Opel, SUV, ADAM ROCKS, Exterior

ADAM ROCKS. PERSOONLIJK VISITEKAARTJE.

Met zijn robuuste SUV-look is de ADAM ROCKS klaar voor elk avontuur - met praktisch oneindige keuzes aan opties en interieur.

Opel, SUV, KARL ROCKS, Exterior

KARL ROCKS. KLEIN MAAR WILD.

Gedurfd, stylish en bepakt met de nieuwste technieken - onze meest compacte en budget crossover combineert de SUV elementen met enorme veiligheid en premium uitrusting.

Opel, SUV, Antara, Exterior

ANTARA. DE ZELFVERZEKERDE ONTDEKKER.

Ga met vertrouwen de weg op. De Opel Antara verenigd het beste van beide werelden: krachtige SUV dynamiek en stijlvol comfort.