ONSTAR DIENSTEN

HOE U VAN ONSTAR GEBRUIK KUNT BLIJVEN MAKEN.

 

U wilt gebruik blijven maken van de OnStar diensten? Vóór uw proefperiode van één jaar afloopt, sturen wij u een e-mail zodat u kunt beslissen hoe u de verlenging van de OnStar-diensten1,2 wilt kopen.

Close

Hoe u OnStar kunt blijven gebruiken.

Uw abonnement op de OnStar diensten3 verlengen (exclusief Wi-Fi-gegevens4) is gemakkelijk. U hebt twee opties:

 

Optie 1: Log in op het OnStar-portaal met uw geregistreerde gegevens en ga naar “Pakketten” om uw OnStar-dienstenpakket te kopen.

Optie 2: Druk op de blauwe Service-knop in uw auto om met een OnStar-adviseur te spreken. Hij/zij zal u begeleiden bij de bestelling van uw OnStar diensten.

 

De tarieven voor de OnStar diensten (exclusief Wi-Fi) hangen af van de lengte van het abonnement. Als u voor een maandabonnement gaat, kost OnStar € 9,95 per maand. Een jaarabonnement kunt u kopen voor € 99,50 per jaar.5

1 Als u na de proefperiode geen abonnement neemt op OnStar, zal u de OnStar-diensten niet meer kunnen gebruiken en geen toegang meer hebben tot de OnStar-functies van de myOpel-app. Wel blijft u ook zonder actief OnStar-abonnement gedurende de 4 volgende jaren een maandelijks voertuigdiagnoserapport ontvangen per e-mail indien u daarvoor hebt ingetekend.

2 De OnStar diensten moeten geactiveerd worden en vergen de aanwezigheid en beschikbaarheid van een gsm- en gps-netwerk. Na de gratis proefperiode van 1 jaar (exclusief Wi-Fi) worden er kosten aangerekend. De OnStar-abonnementpakketten kunnen verschillen van de diensten inbegrepen in het gratis testpakket. Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus. Onderhevig aan voorwaarden.

3 Als uw auto gedekt is onder de voorwaarden van Opel Assistance, kan OnStar gratis pechverhelping voorzien. Als uw auto niet (meer) gedekt is onder de voorwaarden van Opel Assistance, dan kan het zijn dat u moet betalen voor de dienstverlening door Touring Wegenhulp.

4 Voor de dataproefperiode voor de Wi-Fi Hotspot zie “Hoe kan ik OnStar krijgen”.  (nog niet beschikbaar op dit moment)

5 Deze prijzen zijn voorlopig en kunnen nog wijzigen. Datapakketten worden afzonderlijk aangerekend, de tarieven zullen later worden meegedeeld.