Vorige
 • Opel OnStar - Uw persoonlijke online- & service-assistent
Volgende

KLANTEN VERTELLEN HUN VERHAAL

ONSTAR DIENSTEN

Opel OnStar - Services: Automatic Crash Response

AUTOMATIC CRASH RESPONSE: ONSTAR KAN JOUW LEVEN REDDEN.


Rijden met een goed gevoel: OnStar staat u bij wanneer u een ongeval hebt. Zelfs als u niet meer in staat bent om hulp te vragen.

Opel OnStar - Services: WiFi Hotspot

INTERNET AAN BOORD. DE WI-FI HOTSPOT VOOR DE HELE FAMILIE.

 

Breedbandhotspots maken deel uit van ons leven. Het is dan ook niet meer dan normaal om er ook in de auto een te hebben. Met OnStar wordt uw wagen in de toekomst een Wi-Fi-hotspot voor het hele gezin.

Opel OnStar - Services: Smartphone App

ALLES ONDER CONTROLE - SMARTPHONE APP.

 

Hoe ver kan ik nog rijden voor ik moet tanken? Is de bandenspanning in orde? En waar heb ik mijn auto nu weer geparkeerd? Het antwoord op deze vragen vindt u op uw smartphone. Zelfs nog voor u de deur uitgaat.

Opel OnStar - Services: Roadside Assistance

24/7 NOODOPROEP.

 

Duizeligheid, flauwvallen, hartkloppingen... Als u, een van uw passagiers of een voorbijganger medische bijstand nodig hebt, zijn we er voor u.

Uw OnStar-adviseur zal gps-gegevens gebruiken om uw exacte locatie door te geven.

Opel OnStar - Services: 24h Emergency Call

HULP NODIG? ONSTAR!

 

Uw wagen valt 's nachts in panne en de batterij van uw mobiele telefoon is leeg? Druk dan gewoon op de Service-toets om via OnStar verbonden te worden met Opel Assistance.

Opel OnStar - Services: Stolen Vehicle Assistance

BIJSTAND NA DIEFSTAL.


Werd uw wagen gestolen? Dan helpen wij de politie om hem terug te vinden. Met OnStar zit u dieven al snel op de hielen.

Opel OnStar - Services: Vehicle Diagnostic

VOERTUIGDIAGNOSE - HET BESTE SOORT VERRASSINGEN.


Niemand kent uw wagen beter dan OnStar!

Licht er een waarschuwingslampje op in de cockpit of voelt er iets niet goed aan? Vraag dan raad aan OnStar.

Opel OnStar - Services: Destination Download

BESTEMMING DOWNLOADEN. AANWIJZINGEN OP AANVRAAG.

 

U zoekt een specifiek restaurant of het volgende pompstation? Geen probleem: met de functie Destination Download1 bent u steeds een stap vooruit.

Opel OnStar - Services: Data Privacy

UW PRIVACY.
UW BESLISSING.


Slechts een persoon beslist wat OnStar wel en niet mag doen: u.

Opel OnStar - Headline: Configure your Opel with OnStar

     SELECTEER UW MODEL MET ONSTAR

Opel OnStar - Headline: Your connection to OnStar

HOE CONTACTEER IK OPEL ONSTAR?

Ga naar de Opel Car Configurator
Ga naar de Opel Dealer Locator
Close

Voertuigdiagnose

 • Met de systematische autodiagnose weet u steeds wat de status van uw auto is. Zo kunt u in geval van twijfel op tijd reageren.1

 • U kunt zich steeds laten informeren over de toestand van uw wagen. OnStar stuurt u elke maand een e-mail. Daarin vindt u informatie over de vitale gegevens over uw wagen, van de staat van de olie tot de spanning van de banden. Zo hebt u de relevante informatie steeds bij de hand.

 •  Licht er een waarschuwingslampje op in de cockpit? Druk dan op de servicetoets om raad te vragen aan uw OnStar-adviseur. Met behulp van de 'On-Demand'-diagnose kan de OnStar-adviseur bepalen of er schade is, hoe ernstig die schade is en of u onmiddellijk naar een werkplaats moet rijden.

 • Moet u daadwerkelijk naar de werkplaats? Heel vervelend, maar OnStar maakt het u makkelijk: Uw OnStar-adviseur stuurt het adres van de dichtstbijzijnde Opel-servicepartner rechtstreeks naar het ingebouwde Opel-navigatiesysteem.2

1 De OnStar-services moeten geactiveerd worden en vergen de aanwezigheid en beschikbaarheid van een gsm- en gps-netwerk. Na de gratis proefperiode van 1 jaar (exclusief Wi-Fi) worden er kosten aangerekend. De OnStar-abonnementpakketten kunnen verschillen van de services inbegrepen in het gratis testpakket. Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus. * Onderhevig aan voorwaarden.

2 Het downloaden van bestemmingen is niet beschikbaar voor de ADAM, Corsa en KARL. Een geïntegreerde navigatie-eenheid en kaartgegevens van Opel zijn vereist voor deze dienst.

Close

Bijstand na diefstal

Uw auto staat niet meer waar u hem achterliet en is wellicht gestolen? Dan kan OnStar1 de politie helpen om hem terug te vinden.

 

Het enige dat u dient te doen, is de diefstal aangeven bij de politie. Uw OnStar-adviseur kan de politie dan bijstaan in de zoektocht naar uw wagen.

 

 • OnStar lokaliseert uw Opel via gps en volgt zijn route. Zo weet de politie waar uw auto zich bevindt.

 

Uw OnStar-adviseur kan de ontsteking van uw wagen uitschakelen: zodra de motor werd uitgeschakeld, kan de dief niet meer verder rijden.


1 De OnStar-services moeten geactiveerd worden en vergen de aanwezigheid en beschikbaarheid van een gsm- en gps-netwerk. Na de gratis proefperiode van 1 jaar (exclusief Wi-Fi) worden er kosten aangerekend. De OnStar-abonnementpakketten kunnen verschillen van de services inbegrepen in het gratis testpakket. Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus. * Onderhevig aan voorwaarden.

Close

Smartphone App

Met de baanbrekende myOpel app voor OnStar, krijgt de term 'gebruiksgemak' een heel nieuwe dimensie. Een leuke dimensie bovendien.1

 

 • De bandenspanning, de staat van de olie en het brandstofpeil zijn maar enkele van de elementen die u op elk moment via uw
  mobiele telefoon kunt opvragen.

 • U vergat de wagen te vergrendelen? Geen probleem! U kunt de deuren vergrendelen en ontgrendelen met uw smartphone.2

 • Vergeten waar u de auto hebt geparkeerd? Lokaliseer hem gewoon online.

 • Activeer de lichten en claxon: Zo hoort en ziet u direct waar u uw auto hebt geparkeerd.

 • Lokaliseer uw bestemming gemakkelijk op uw smartphone en verzend het adres rechtstreeks naar het ingebouwde navigatiesysteem van Opel. 

En als u uw smartphone met de Smartphone App for OnStar even niet bij de hand hebt,volstaat een telefoontje naar OnStar om u voort te helpen. Na controle van uw veiligheidscode kan de OnStar-adviseur uw wagen vanop afstand lokaliseren, vergrendelen en ontgrendelen. Dit werkt ook als u zichzelf per ongeluk hebt buitengesloten uit uw eigen auto.3

 

Om alle mobiele diensten van OnStar te gebruiken, dient u enkel de myOpel-app te downloaden en te installeren. Ga daarvoor naar de Google Play Store voor Android-toestellen of de App Store voor Apple iOS-toestellen.


1 De myOpel-app vereist een actieve OnStar-account en dekking door een – beschikbaar – mobiel netwerk. * Onderhevig aan voorwaarden. Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar voor bepaalde modellen, uitrustingsniveaus of OnStar-pakketten. Klik hier voor meer informatie * Onderhevig aan voorwaarden.

2 De vergrendeling/ontgrendeling vanop afstand is niet beschikbaar voor de Meriva. Klik hier voor meer informatie.

3 Het downloaden van bestemmingen is niet beschikbaar voor de ADAM, Corsa en KARL. Een geïntegreerd navigatietoestel en kaartgegevens van Opel zijn vereist voor deze dienst.

Close

Wi-Fi hotspot (nog niet beschikbaar in België)

Altijd verbonden: met de WLAN Hotspot kunnen u en passagier ook onderweg op het internet.

 • Profiteer van alle voordelen van een snelle en betrouwbare internet verbinding aan boord.

 

 • Smartphones, laptops en meer – de Wi-Fi hotspot ondersteunt tot zeven apparaten.

 

 • De extra sterke OnStar dakantenne garandeert ten allen tijde de best mogelijke internetverbinding.

Voor Wi-Fi geldt een gratis proefperiode van 3 maanden of 3 GB (wat eerst wordt bereikt). Na deze proefperiode, kunt u Wi-Fi Hotspot data pakketten apart kopen1. Bezoek onze sectie "Na de proefperiode" voor meer informatie.


1 Wi-Fi tijdens proefperiode alleen aanwezig als OnStar is geactiveerd. De WiFi verbinding wordt niet geleverd door OnStar. Algemene voorwaarden van de mobiele netwerk operator zijn van toepassing. Kosten zijn van toepassing na de gratis proefperiode. De dekking en beschikbaarheid variëren per locatie en omstandigheden.

Close

Pechhulp

Pech in een streek die u niet kent? En een zwakke telefoonontvangst? Of een lege batterij? Druk op de Service-button en neem contact op met uw OnStar-adviseur.1 De adviseur zal uw probleem noteren en zal u helpen om hulp te vragen. OnStar zal contact opnemen met Touring en als uw auto binnen de dekkingsperiode van Opel Roadside Assistance valt en aan de voorwaarden voldoet, zal hij een professioneel pechverhelpingsteam ter plaatse sturen, geheel gratis.2


1 De OnStar-services moeten geactiveerd worden en hebben de dekking van een mobiel netwerk en een beschikbaar gps-netwerk nodig. Na de gratis proefperiode van 1 jaar (exclusief Wi-Fi) worden er kosten aangerekend. De OnStar-abonnementpakketten kunnen verschillen van de services inbegrepen in het gratis testpakket. Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus. * Onderhevig aan voorwaarden.

2 Als uw wagen buiten de dekkingsperiode of voorwaarden van Opel Roadside Assistance valt, kan Touring kosten aanrekenen voor het gebruik van hun diensten.

Close

24/7 Noodoproep

 • U, uw passagier of een voorbijganger heeft nood aan medische bijstand? Druk dan op de SOS-toets en uw OnStar-adviseur zal u bijstaan.
 • Uw OnStar-adviseur zal gps-gegevens gebruiken om uw exacte locatie door te geven aan de hulpdiensten, die zo snel mogelijk naar uw locatie vertrekken.1

 

 


1 De OnStar-services moeten geactiveerd worden en vergen de aanwezigheid en beschikbaarheid van een gsm- en gps-netwerk. Na de gratis proefperiode van 1 jaar (exclusief Wi-Fi) worden er kosten aangerekend. De OnStar-abonnementpakketten kunnen verschillen van de services inbegrepen in het gratis testpakket. Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus. * Onderhevig aan voorwaarden.

Close

Bestemming downloaden

 • Waar wilt u heen? Druk de Service-toets in en vertel het ons. Uw OnStar-adviseur zoekt het adres van de gewenste bestemming op en verzendt het rechtstreeks naar uw ingebouwde Opel-navigatiesysteem. Het enige wat u nog hoeft te doen, is ontspannen en rijden.

 • Spaar tijd en vermijd stress: Met de functie 'Bestemming downloaden' kunt u de bestemming heel gemakkelijk wijzigen tijdens het rijden.

1 Het downloaden van bestemmingen is niet beschikbaar voor de ADAM, Corsa en KARL. Een geïntegreerde navigatie-eenheid en kaartgegevens van Opel zijn vereist voor deze dienst. De OnStar-services moeten geactiveerd worden en vergen de aanwezigheid en beschikbaarheid van een gsm- en gps-netwerk. Na de gratis proefperiode van 1 jaar (exclusief Wi-Fi) worden er kosten aangerekend. De OnStar-abonnementpakketten kunnen verschillen van de services inbegrepen in het gratis testpakket. Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus. * Onderhevig aan voorwaarden.

Close

 • Bijstand bij ongevallen: Zodra uw airbag wordt ontplooid, treedt 'Automatic Crash Response' in actie. Alle belangrijke gegevens over uw wagen worden onmiddellijk naar het OnStar-centrum verzonden: de rijrichting, de kleur van de wagen en zelfs de ernst van het ongeval.

 • We praten met u: Speciaal opgeleide OnStar-adviseurs communiceren met u via de handsfree luidspreker. Zelfs wanneer u in het buitenland bent, wordt u geholpen in uw eigen taal².

 • Elke seconde telt: Zodra we alle informatie hebben ontvangen en duidelijk is dat u hulp nodig hebt, neemt een OnStar-adviseur onmiddellijk contact op met de hulpdiensten1.

1 De OnStar-services moeten geactiveerd worden en vergen de aanwezigheid en beschikbaarheid van een gsm- en gps-netwerk. Na de gratis proefperiode van 1 jaar (exclusief Wi-Fi) worden er kosten aangerekend. De OnStar-abonnementpakketten kunnen verschillen van de services inbegrepen in het gratis testpakket. * Onderhevig aan voorwaarden.

 

2 Om uw oproep zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden kan het uitzonderlijk gebeuren dat u eerst wordt verbonden met een Engelstalige adviseur.

Close
Opel OnStar - Smartphone App

Smartphone App

 

Uw reis begint op uw mobiele telefoon: Ontgrendel uw wagen en controleer de staat van uw olie... nog voor u in de auto stapt! De myOpel-app voor OnStar helpt u zelfs wanneer u niet meer weet waar u uw Opel hebt geparkeerd. Activeer gewoon de claxon en de lichten om hem terug te vinden.

 

Met de myOpel-app voor OnStar1 kunt u:

 • van om het even waar contact opnemen met OnStar
 • belangrijke informatie over uw wagen opzoeken, zoals de bandenspanning
 • uw wagen vergrendelen of ontgrendelen2
 • uw wagen online lokaliseren
 • uw lichten of claxon activeren om uw wagen terug te vinden
 • moeiteloos adressen verzenden naar het ingebouwde Opel-navigatiesysteem3
 • Om de services van de myOpel-app voor OnStar4 ten volle te kunnen benutten, wordt er een myOpel-account aangemaakt bij uw registratie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om OnStar te gebruiken op een smartphone downloadt u de myOpel-app in de Google Play store. Als u een iPhone gebruikt, vindt u de myOpel-app in uw App Store.

1 De myOpel-app vereist een actieve OnStar-account en vergt de aanwezigheid en beschikbaarheid van een gsm- en gps-netwerk.* Onderhevig aan voorwaarden. De OnStar-services moeten geactiveerd worden en vergen de aanwezigheid en beschikbaarheid van een gsm- en gps-netwerk. Na de gratis proefperiode van 1 jaar (exclusief WiFi) worden er kosten aangerekend. De OnStar-abonnementpakketten kunnen verschillen van de services inbegrepen in het gratis testpakket. Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar voor bepaalde modellen, uitrustingsniveaus of OnStar-pakketten. * Onderhevig aan voorwaarden.

2 De vergrendeling/ontgrendeling vanop afstand is niet beschikbaar voor de Meriva. Klik hier voor meer informatie.

3 Het downloaden van bestemmingen is niet beschikbaar voor de ADAM, Corsa en KARL. Een geïntegreerde navigatie-eenheid en kaartgegevens van Opel zijn vereist voor deze dienst.

4 Zonder actief OnStar-abonnement kunt u niet profiteren van de OnStar-services in de myOpel-app.

Close
Opel OnStar - Eén telefoontje is genoeg

Eén telefoontje is genoeg

 

Nachtelijke pech in het buitenland? Geen paniek: een oproep naar OnStar volstaat om snel en professioneel geholpen te worden.

 

 • Hebt u hulp nodig? Gewoon even bellen! Onze bekwame adviseurs staan de klok rond tot uw dienst, 365 dagen per jaar.
 • U bent uw sleutel kwijt? U vergat de wagen te vergrendelen? Geen probleem! Bel het Servicecentrum en we helpen u graag onmiddellijk voort.
 • OnStar is ook de klok rond beschikbaar in veel Europese landen – en natuurlijk in de taal van uw keuze.1

 

1 Om uw oproep zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden kan het uitzonderlijk gebeuren dat u eerst wordt verbonden met een Engelstalige adviseur.

 

Close

Frontale crash! Wat nu? #BedanktOnStar

9 oktober 2015: Charlotte Tyson is op weg naar een vriendin wanneer ze betrokken geraakt bij een frontale aanrijding met een andere auto. Ze krijgt een paniekaanval. Maar gelukkig is er een reddende engel. Vandaag blikt ze terug op een verhaal dat ze nooit zal vergeten.

 

Wanneer er een ongeval gebeurt waarbij de airbags ontplooien, waarschuwen de voertuigsensoren automatisch een OnStar-operator, die meteen de hulpdiensten kan oproepen indien nodig. Automatic Crash Response is slechts één van de diverse innovatieve functies van Opel OnStar.

Close

Deze klant is tot tranen toe bewogen! #BedanktOnStar

3 maart 2016: Eulalia Serrano rijdt door Madrid met haar Opel Zafira. Het kruispunt dat ze wilt oversteken, lijkt vrij. Maar dan gebeurt het: een aanrijding. Een klap. En plots een geruststellende stem uit het niets.

 

Bij een aanrijding waarschuwen sensoren in uw Opel automatisch het OnStar Service Centre. Een OnStar-operator neemt onmiddellijk contact met u up via het handsfree telefoonsysteem om uw situatie te beoordelen. Indien nodig kan men u lokaliseren en de hulpdiensten meteen oproepen. Automatic Crash Response is slechts één van de diverse innovatieve functies van Opel OnStar.

Close

Privacy

 • Bescherm uw privacy met een druk op de knop. OnStar doet niets zonder dat u daar uitdrukkelijk mee akkoord bent.

 •  Voor uw veiligheid kiest u zelf een pincode wanneer u uw account instelt. Als u de functie 'Deurvergrendeling vanop afstand'1 of 'Bijstand bij diefstal' wilt gebruiken, zal de OnStar-adviseur deze code vragen. Zo zijn we zeker dat de dief geen toegang heeft tot uw wagen, enkel u zelf.

 • Als u de Privacy-toets in uw wagen ongeveer vijf seconden ingedrukt houdt, kunt u de locatie van uw wagen op elk moment verbergen. Als u van gedacht verandert, druk u de Privacy-toets opnieuw gedurende vijf seconden in om uw locatie te onthullen. De enige uitzondering: een echt noodgeval.2

 • Uw privacy is belangrijk voor ons: we geven uw persoonlijke gegevens nooit door zonder uw toestemming. Uw gegevens worden enkel vrijgegeven aan OnStar en GM Holdings LLC (USA), de bijbehorende ondernemingen (zoals Adam Opel AG), uw voorkeursconcessiehouders, de ondernemingen die betrokken zijn bij het leveren of uitvoeren van de OnStar-services en, op uw verzoek, naar andere serviceondernemingen.

1 De vergrendeling/ontgrendeling vanop afstand is niet beschikbaar voor de Meriva. Klik hier voor meer informatie.

² Bij gebeurtenissen zoals een ongeval of wanneer uw auto wordt gestolen.

Close
Opel OnStar – De OnStar knoppen in uw wagen

De OnStar knoppen in uw wagen

 

Drie knoppen brengen u in contact met OnStar.

 • De blauwe Service knop verbindt u met een OnStar adviseur- en met eender welke service die u wenst.  
 • Bij een noodgeval, drukt u op de rode SOS knop voor directe hulp. U wordt met spoed verbonden met een OnStar adviseur, die vervolgens direct actie onderneemt.
 • Als u liever niet uw locatie wilt delen, dan drukt u op de zwarte Privacy knop. Dit voorkomt dat OnStar uw auto kan lokaliseren, behalve bij een noodgeval. Bijvoorbeeld als uw auto wordt gestolen of bij een ongeval.
Close

Deze website (de “Site“) wordt beheerd door General Motors Nederland B.V., Lage Mosten 49-63, 4822 NK Breda ("Opel") en gehost op een server van General Motors Holdings LLC (Michigan, USA). Het geregistreerde kantoor van Adam Opel AG is gelegen aan Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Duitsland.

 

Lees a.u.b. deze bepalingen goed door voordat u deze website gebruikt. Door gebruik te maken van deze website geeft u te kennen deze bepalingen te aanvaarden, ongeacht of u al dan niet besluit zich bij Opel te registreren. Gebruik deze website niet wanneer u deze bepalingen niet aanvaardt.


Algemene voorwaarden van de website

1.Intellectuele eigendom

 

Alle materialen op de website zijn het intellectuele eigendom van Opel. De inhoud mag niet worden gekopieerd of gereproduceerd anders dan noodzakelijk is om deze online te kunnen bekijken. Wel is het toegestaan complete pagina’s van de website af te drukken voor uw persoonlijke gebruik, op voorwaarde dat:

 

(a) de documenten op de website of afbeeldingen daarin op geen enkele manier worden gewijzigd

(b) afbeeldingen op de website nooit afzonderlijk van de bijbehorende tekst worden gebruikt; en

(c) Opel‘s copyright en handelsmerk, of een verwijzing hiernaar, in alle kopieën wordt opgenomen.

 

Onverminderd het bovenstaande zal Opel bezoekers van deze website van tijd tot tijd in de gelegenheid stellen screensavers, wallpaper en andere materialen van de website te downloaden. Voor deze downloads gelden de hier genoemde voorwaarden.

 

Ieder gebruik van gedeelten van de website dat niet in overeenstemming is met de hier genoemde voorwaarden, is verboden. De materialen op deze website zijn in alle stadia van productie zorgvuldig gescand en gecontroleerd. Desalniettemin raadt Opel u aan gebruik te maken van geactualiseerde antivirussoftware.

 

2. Toegankelijkheid

 

Hoewel Opel zich inspant ervoor te zorgen dat de website 24 uur per dag normaal toegankelijk is, kan Opel niet aansprakelijk worden gehouden wanneer de website op enig moment en voor enige tijd niet beschikbaar zou zijn.

De website kan tijdelijk en zonder voorafgaande kennisgeving niet beschikbaar zijn als gevolg van een systeemfout, in verband met onderhoud of reparatie, of vanwege redenen die buiten de invloed van Opel vallen.

 

3. Materiaal dat door bezoekers wordt verstrekt

 

Met uitzondering van uw persoonsgegevens, die onder het Privacy & Cookies beleid van Opel vallen, zal al het materiaal dat u naar de website verzendt, beschouwd worden als niet vertrouwelijk en niet vallend onder een intellectueel eigendom. Opel heeft geen enkele verplichting ten aanzien van dit materiaal. Het staat Opel en door Opel aangewezen medewerkers vrij dit materiaal en de hierin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, tekst en overige inhoud te kopiëren, openbaar te maken, te verspreiden, op te nemen en op andere manieren, voor elk gewenst doel, te gebruiken.

 

Het is verboden materiaal naar de website te versturen of op de website te plaatsen

(a) dat bedreigend, beledigend, kwetsend, obsceen, onfatsoenlijk, opruiend, aanstootgevend, pornografisch, grof, lasterlijk, godslasterlijk of discriminerend is, aanzet tot geweld of rassenhaat, inbreuk maakt op het vertrouwen of de privacy van een derde, of irritatie of ongemak oproept; of

(b) waarvoor u niet over de vereiste toestemming en/of goedkeuring beschikt; of

(c) dat deel uitmaakt van gedrag dat kan worden aangemerkt als crimineel, of daartoe aanzet, kan leiden tot wettelijke aansprakelijkheid of in andere zin inbreuk maakt op de wet of de rechten van derden, in ieder land ter wereld; of

(d) dat technisch schade kan toebrengen (met inbegrip van maar niet beperkt tot computervirussen, databommen, trojaanse paarden, wormen, schadelijke componenten en andere schadelijke software of gegevens).

 

Het is niet toegestaan de website te misbruiken, met inbegrip van maar niet beperkt tot hacking. Opel zal volledige medewerking verlenen aan autoriteiten of juridische instanties die Opel kunnen verzoeken of opdragen om de identiteit te onthullen of medewerking te verlenen aan het lokaliseren van iemand die materiaal naar de website heeft verstuurd zoals in deze paragraaf 4 omschreven.

 

4. Juistheid van de informatie

 

De informatie op deze website is bestemd voor klanten van Opel in Europa. De inhoud van deze website kan per land verschillend zijn. Als gevolg van tussentijdse wijzigingen in het aanbod van voertuigen en de specificaties ervan e.d. is het echter mogelijk dat de afgebeelde producten afwijken van de meest recente uitvoeringen.

 

Opel zal al het redelijke doen om te verzekeren dat de inhoud van deze website juist en actueel is. Opel behoudt zich het recht voor de specificaties van zijn producten, de prijzen, het aabod, de beschikbaarheid en inhoud te allen tijde te wijzigen en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade, in welke vorm dan ook, als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website.

 

Het is mogelijk dat een deel van de beschreven of getoonde uitrusting alleen in bepaalde landen of alleen tegen meerprijs leverbaar is. Klanten wordt aangeraden om de actuele specificaties en/of de door hen gewenste eigenschappen van een voertuig met hun Opel Dealer te bespreken.

 

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de uitspraken en voorstellingen op de website en het materiaal op de website wordt "als zodanig" verstrekt, zonder voorbehoud, garanties of andere voorwaarden. Bijgevolg en voor zover wettelijk is toegestaan, biedt Opel de website aan op voorwaarde dat Opel alle verantwoordelijkheden, garanties, bepalingen en andere voorwaarden (inclusief, zonder beperkingen, de voorwaarden die bij wet worden opgelegd), met uitzondering van hetgeen in deze voorwaarden is bepaald, in verband met deze website uitsluit.

 

5. Aansprakelijkheid

 

Opel en haar bestuurders en medewerkers zijn niet aansprakelijk en verantwoordelijk voor enige vorm van verlies of schade die door u of door derden kan worden geleden (inclusief, zonder beperking, iedere vorm van directe, indirecte, strafrechtelijke of bedrijfsschade, derving van inkomsten, winst of goodwill, verlies van gegevens, contracten, geld of schade of verlies dat verband houdt met de onderbreking van bedrijfsactiviteiten), noch voor enig nadeel als gevolg van onachtzaamheid, het onvermogen om deze website te gebruiken of als gevolg van websites die gelinkt zijn aan de website of de materialen op dergelijke websites, inclusief maar niet beperkt tot verlies of schade als gevolg van virussen die uw computerapparatuur, software, gegevens of andere eigendommen kunnen treffen als gevolg van uw bezoek aan of het gebruik van deze website of het downloaden van materiaal van deze website of van enige website die via een link met deze website is verbonden. Niets in deze voorwaarden zal de aansprakelijkheid van Opel uitsluiten of beperken met betrekking tot:

 

(a)de dood of persoonlijk letsel als gevolg van nalatigheid van Opel;

(b)bedrog of misleidende voorstellingen;

(c)aansprakelijkheid die onder het toepasselijk recht niet kan worden beperkt of uitgesloten.

 

6. Toepasselijk recht en bevoegde rechtbank

 

Alle geschillen in verband met deze website zullen worden beslecht volgens Nederlands recht en kunnen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank van de vestigingsplaats van Opel.