Uw totaalvoordeel tot(6) € 4.301
Aanbevolen catalogusprijs incl. opties€ 24.550
Nettokorting(1)€ -2.051
Web bonus(2)€ -250
Nettoprijs€ 22.249
Overnamepremie(3)€ -2.000
Nettoprijs incl. Overnamepremie€ 20.249
FlexCare 5 jaar garantie(4)€ 695
Vraag een aanbod, krijg € 250 Web Bonus(2)

Astra

5-deurs Innovation
1.4 Turbo Start/Stop Manueel 6 - 125pk (92kW)

Er is al een Astra 5-deurs zonder opties
vanaf(5)  € 14.125

3,3-6,5 l/100km   88-140 g/km

Connect Pack

nu voor € 399 i.p.v. € 700

  • Radio Navi 900 IntelliLink met 8" touchscreen kleurenscherm
    incl. Grafische info display multicolor; 6 luidsprekers, premium; USB aansluiting en Bluetooth (GSM en audio streaming); Dakantenne 'shark fin'; Digitaal audiosysteem, geïntegreerd, type DAB/DAB+/DMB-R

Modellen louter ter illustratie afgebeeld. De constructeur behoudt zich het recht voor technische kenmerken, uitrusting en prijs van zijn producten zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Alle vermelde voordelen en acties gelden enkel bij particuliere aankoop van een nieuwe Opel bij een officiële Opel Verdeler van 1/11/2017 t.e.m. 30/11/2017 en zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen. Prijzen zijn incl. 21% BTW uitgezonderd de bedrijfsvoertuigen. Alle prijzen zijn een gezamenlijk aanbod van Opel Belgium NV en haar Verdelers.

(1)Korting omvat de Nettoprijskorting en het Packvoordeel .

(2)De Web Bonus bekomt u door op opel.be een aanvraag voor een offerte te registreren. U ontvangt een bevestigingsmail met een voucher die u bij uw Opel Verdeler naar keuze in België of Luxemburg kan inleveren bij aankoop van uw nieuwe Opel. Er is per verkoop slechts 1 voucher inwisselbaar; deze kan niet omgezet worden in contanten. De Web Bonus is niet geldig op Movano, Vivaro, Corsavan en Ampera.

(3)De Overnamepremie geldt bij inlevering van een voertuig en is voorbehouden aan particuliere klanten. Dit aanbod is niet omzetbaar in contanten. De inruilwagen dient ingeschreven te zijn op het moment van ondertekening van de verkoopsovereenkomst.

(4)Opel FlexCare Verlengde Garantie is een optionele verlenging van de standaard fabrieksgarantie die tegen betaling van het factuurbedrag aan de klant wordt aangeboden. Opel Belgium NV garandeert dat de verstrekte motorvoertuigen, volgens de heersende stand van de techniek van toepassing op de respectievelijke voertuigtypes, vrij zijn van defecten gedurende de ganse periode van het Opel FlexCare contract onder dezelfde voorwaarden als de standaard fabrieksgarantie. De Opel FlexCare verlengde garantie vangt aan na afloop van de standaard fabrieksgarantie en dekt alle componenten en onderdelen die door de standaard fabriekswaarborg van het nieuwe voertuig gedekt zijn voor een vastgestelde periode of een vastgesteld aantal kilometers (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt) in de landen van de Europese Economische Ruimte. Inbegrepen in de Opel FlexCare verlengde garantie is de mobiliteitsgarantie Opel Assistance. De Opel FlexCare verlengde garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten van de consument krachtens de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen.

(5)De vanafprijs is berekend rekening houdend met kortingen, inclusief Overnamepremie.

(6)Het totaalvoordeel bevat volgende kortingen: nettoprijskorting, Packvoordeel, Web Bonus en Overnamepremie.