Uw totaalvoordeel tot(6) € 3.341
Aanbevolen catalogusprijs incl. opties€ 16.640
Salonkorting(1)€ -1.841
Salonprijs€ 14.799
Overnamepremie(3)€ -1.500
Salonprijs incl. Overnamepremie€ 13.299
Vraag een aanbod

ADAM

Open Air
1.2 manueel 5-bak, 70pk (51kW)

Er is al een ADAM Open Air zonder opties
vanaf(5)  € 12.800

5,1-5,3 l/100km   100-139 g/km

ADAM Open Air Favourite Pack zwarte dakkleur

nu voor € 499 i.p.v. € 1.090

 • "Black Jack" Roof Package
  incl. Buiten spiegel in "Black Jack"; Sales Package Special Color; Buitenspiegels elektrisch verwarmbaar en bedienbaar
 • Chroom pack : chroom daklijst, deurgrepen en deurlijsten met chroom afwerking
  incl. Chroom daklijst afwerking; Deurgrepen met chroom afwerking; Dorpelplaat met 'Opel'
 • Intellink Multimedia systeem
  incl. Telefoonvoorbereiding met Voicecontrol, Bluetooth en audiostreaming; USB aansluiting
 • Parkpilot (achter)
  incl. 6 luidsprekers, premium

Modellen louter ter illustratie afgebeeld. De constructeur behoudt zich het recht voor technische kenmerken, uitrusting en prijs van zijn producten zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Alle vermelde voordelen en acties gelden enkel bij particuliere aankoop van een nieuwe Opel bij een officiële Opel Verdeler van 1/02/2018 t.e.m. 28/02/2018 en zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen. Prijzen zijn incl. 21% BTW uitgezonderd de bedrijfsvoertuigen. Alle prijzen zijn een gezamenlijk aanbod van General Motors Belgium NV en haar Verdelers.

(1)Korting omvat de Nettoprijskorting en het Packvoordeel .

(3)De Overnamepremie geldt bij inlevering van een voertuig en is voorbehouden aan particuliere klanten. Dit aanbod is niet omzetbaar in contanten. De inruilwagen dient ingeschreven te zijn op het moment van ondertekening van de verkoopsovereenkomst.

(4)Opel FlexCare Verlengde Garantie is een optionele verlenging van de standaard fabrieksgarantie die tegen betaling van het factuurbedrag aan de klant wordt aangeboden. General Motors Belgium NV garandeert dat de verstrekte motorvoertuigen, volgens de heersende stand van de techniek van toepassing op de respectievelijke voertuigtypes, vrij zijn van defecten gedurende de ganse periode van het Opel FlexCare contract onder dezelfde voorwaarden als de standaard fabrieksgarantie. De Opel FlexCare verlengde garantie vangt aan na afloop van de standaard fabrieksgarantie en dekt alle componenten en onderdelen die door de standaard fabriekswaarborg van het nieuwe voertuig gedekt zijn voor een vastgestelde periode of een vastgesteld aantal kilometers (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt) in de landen van de Europese Economische Ruimte. Inbegrepen in de Opel FlexCare verlengde garantie is de mobiliteitsgarantie Opel Assistance. De Opel FlexCare verlengde garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten van de consument krachtens de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen.

(5)De vanafprijs is berekend rekening houdend met kortingen, inclusief Overnamepremie.

(6)Het totaalvoordeel bevat volgende kortingen: nettoprijskorting, Packvoordeel en Overnamepremie.