De best verkochte wagen van begin 2017.Nu met uitzonderlijke stockcondities!

DE BEST VERKOCHTE WAGEN VAN BEGIN 2017

De meest verkochte wagen van het land, over alle klassen en modellen heen? Dat is de Opel Corsa. Hij heeft de ruimte die u verwacht, het comfort dat u verwent, de afwerking die u verrast en de technologie die u optimaal beschermt. Het is dus geen toeval dat het de grote favoriet is van de Belgen.

GENIET NU TOT €5.755 KORTING*
OP DE ONMIDDELLIJK LEVERBARE CORSA.

Uitzonderlijke stockcondities!
Wil je ook ervaren wat het is om aan het stuur te zitten van de favoriet van de Belgen, maar geen zin om maanden te wachten? Goed nieuws: De Opel Corsa’s uit stock wachten nu al op u bij uw Opel Verdeler bij ons. Direct leverbare wagens aan uitzonderlijke stockcondities. Waar wacht u nog op?

Bezwijkt u ook voor de charmes van de Opel Corsa?
Kruip achter het stuur en ontdek:

  • Een opvallend ruim en goed ingedeeld interieur
  • Het geavanceerde camerasysteem: Opel Eye
  • Advanced Park Assist
  • Het innotvatieve infotainmentsysteem IntelliLink
  • Opel Onstar


*Het totaalvoordeel is geldig op een Corsa Benzine Enjoy en omvat de nettoprijskorting korting, de webbonus, een optiepackkorting, een stockbonus en de recyclagepremie. De Stockbonus is enkel geldig bij aankoop van een nieuwe Opel uit voorraad bij een officiële Opel Verdeler. De Recyclagepremie geldt bij inlevering van een voertuig dat buiten gebruik is en is voorbehouden aan particuliere klanten. De naam en het adres van de koper van de nieuwe wagen moet overeenkomen met de naam en het adres van de laatste eigenaar van het te recycleren voertuig. De Web Bonus bekomt u door op opel.be een aanvraag voor een offerte te registreren. U ontvangt een bevestigingsmail met een voucher die u bij uw Opel Verdeler naar keuze in België kan inleveren bij aankoop van uw nieuwe Opel. Er is per verkoop slechts 1 voucher inwisselbaar; deze kan niet omgezet worden in contanten.