Welkom op het nieuwe myOpel.beNog handiger, nog meer voordelen.

myOpel

U wil steeds het beste voor uw Opel. En wij willen steeds het beste voor u. Daarom is er nu een nieuwe, nog betere, versie van myOpel.

MyOpel.be is nu myOpel.be

De nieuwe website is nog completer en gebruiksvriendelijker. Als u bijvoorbeeld een FlexCare -contract hebt voor uw Opel, dan kunt u dat voortaan ook opvolgen via myOpel. En er is nog meer op komst. Neem meteen een kijkje op de vernieuwde website. U zal aangenaam verrast zijn.

Hoe logt u in op myOpel.be? 

 • U hebt nog geen OnStar
  Ga naar myOpel.be. Log in met uw huidige wachtwoord en geef dan een nieuw wachtwoord in.
 • U hebt OnStar
  Dan hoeft u niets extra te doen, u kunt gewoon met uw bestaande wachtwoord blijven inloggen.

Nog geen lid van myOpel? 

Word nu lid en ontvang een gratis myOpel powerbank bij uw Opel Verdeler ons.*                                                           
Met myOpel hebt u alles wat met uw Opel te maken heeft altijd binnen handbereik. Via een handige app of een overzichtelijke website. Zo bespaart u tijd, geld en maakt u uw leven makkelijker.

Uw voordeel om myOpel te worden

 • Exclusieve kortingen
 • Automatische herinneringen voor onderhoud
  en technische keuring
 • Maak online afspraken
 • Duidelijke onderhoudshistoriek van uw Opel
 • Toegang tot OnStar gegevens

 

 

*Actie geldig zolang de voorraad strekt. Foto van de powerbank is een voorbeeld en afwijkingen hierop zijn steeds mogelijk. Opel Belgium behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving stop te zetten of aan te passen. Om als nieuwe myOpel account te kunnen genieten van deze actie, dient de account te worden geregistreerd en geactiveerd via myOpel.be tussen 09/01/17 en 28/02/17, voor een niet eerder op dezelfde naam geregistreerd voertuig en een geldig emailadres. De powerbank kan mits voorlegging van de bevestigingsmail afgehaald worden bij uw Opel Verdeler naar keuze in België vanaf 16/01/2017. Slechts 1 powerbank per geldig geactiveerd Opel chassisnummer.