Crossland X: stijlvol, veelzijdig, praktisch.De originele Opel-accessoires voor Crossland X.

  • Stijlvol: kwaliteitsvolle uitstraling, binnen en buiten
  • Opgeruimd: FlexOrganizer voor meer comfort onderweg
  • Veilig opgeborgen: bagage, ski’s en snowboards kunnen mee op het dak
  • Schoon: bescherming van laadruimte, spatlappen enz.
  • Zorgeloos: kinderzitjes voor alle leeftijden

De stijlvolle en functionele Opel Crossland X combineert ruimte met gebruiksgemak en heeft de coole look van een SUV. Met op maat gemaakte en originele Opel-accessoires van hoge kwaliteit is de populaire cross-over nog comfortabeler, veiliger en praktischer. Voor de wintervakantie, bijvoorbeeld, zitten er in het uitgebreide aanbod dakkoffers en dakdragers, maar ook voorzieningen voor meer comfort, veiligheid, bescherming en infotainment. Ze worden aangevuld met winterbanden en sneeuwkettingen, naast een scala aan design- en OPC-elementen.

Meer stijl: de Crossland X als echte blikvanger

Opel biedt stijlaccessoires waarmee de Crossland X er nog aantrekkelijker uitziet. De uitnodigende aluminium drempelplaten, bijvoorbeeld, met het ledverlichte Opel-logo, of de roestvrijstalen OPC Line sportpedalen, die de bestuurder een sportief gevoel geven. De stabiele aluminium ‘side steps’ treeplanken met roestvrijstalen oppervlak (en rubberen inzetstukken tegen het slippen) zijn speciaal ontworpen voor de Crossland X en zorgen ervoor dat de dakdrager en dakkoffer vlot toegankelijk zijn. Het zijn ook elegante blikvangers die de coole look van de Crossland X versterken.

Vooral in de winter beschermen de zwarte Opel-spatlappen de lak van de Crossland X tegen modder, zout, kiezel of sneeuw. Ze zijn zonder werktuigen te monteren en gemakkelijk schoon te maken.

/Media/news/crossland-x accessoires/aftersales-crossland-x-desktop-extra.jpg

Praktisch, veilig, keurig: veelzijdige uitrusting voor laadruimte en interieur

Schrammen en vlekken in de laadruimte van de Crossland X behoren tot het verleden, dankzij de beschermende bekleding en kofferlades. De bagageruimtebescherming met antislip houdt ...

Lees hier het volledige persbericht.
Configureer hier uw Crossland X.
Lees hier het volledige persbericht.
Configureer hier uw Crossland X.