SPAAR HET MILIEU EN BESPAAR OP BRANDSTOF.Maak kennis met de Zafira CNG en Combo Tour CNG.

CNG

De Opel Zafira en Opel Combo Tour zijn nu nóg aantrekkelijker. Want uitgerust met CNG besparen ze u heel wat brandstof en belastingen. En u spaart tegelijk het milieu.

WAT IS CNG?

CNG is de afkorting van het Engelse ‘Compressed Natural Gas’, wat zoveel betekent als ‘aardgas onder druk’. Bij CNG wordt het aardgas gecomprimeerd zodat het minder ruimte inneemt. Bovendien is rijden op CNG een 100% veilig alternatief voor de klassieke brandstoffen zoals benzine en diesel, zonder in te boeten aan rijcomfort en autonomie.

BESPAAR 2 KEER

CNG, dat staat gelijk aan besparen. Een eerste keer aan de pomp, want u betaalt minder dan voor benzine en CNG-wagens zijn veel zuiniger. En u bespaart een tweede keer, omdat u bent vrijgesteld van de jaarlijkse verkeersbelasting en belasting op inverkeerstelling. Zonder twijfel een fijn gevoel in uw portemonnee!

SPAAR HET MILIEU
Een wagen op CNG stoot 30% minder CO2-uit en zelfs 95% minder fijn stof. Een groot verschil dus – waarvoor het milieu en uw kinderen u dankbaar zullen zijn.

ONTDEK DE ZAFIRA CNG EN COMBO TOUR CNG NU BIJ UW OPEL VERDELER

Configureer uw Zafira CNG.
Configureer uw Combo Tour CNG.
Neem contact op met uw Verdeler.
Configureer uw Zafira CNG.
Configureer uw Combo Tour CNG.

WAAR CNG TANKEN?

Eind 2015 telden we ruim 40 CNG-tankstations in België en het netwerk blijft groeien. Sterker nog, over drie jaar zal dat aantal meer dan verdubbeld zijn. Opel Belgium is dan ook verheugd met een partner als DATS 24, die maar liefst 50 extra CNG-stations bijbouwt tegen 2018! 

Klik hier voor de meest recente adressenlijst.

Meer weten over rijden op CNG? Lees er alles over op de website van de Aardgasfederatie.