TOT €2.000 EXTRA OVERNAMEPREMIEvoor alles wat rijdt of rolt.

U kan zich nu al voorbereiden op de week van 22 tot 29 april. Want dan pakt Opel uit met 3 straffe voordelen, zodat er tot €2.750 op u wacht bij uw Opel Verdeler.

Bij aankoop van een nieuwe Opel tijdens de actieweek ontvangt u tot €2.000* extra overnamepremie. Wat uw Opel Verdeler daarvoor in de plaats wil? Een driewieler, een skateboard, een oude fiets, een voetbal of een tennisbal, een appel, … als het maar rijdt of rolt. Ruilt u uw huidige wagen in, dan krijgt u tot € 2.000 bovenop de overnameprijs.

Bovenop de extra overnamepremie biedt Opel u de ‘Happy Fuel Card’ van Total, waardoor u ter waarde van €500* aan brandstof krijgt.

Doe tot slot uw voordeel met €250* euro accessoires, die u zelf kiest uit ons uitgebreid aanbod.

Welke Opel u ook kiest, u kan er straks voordelig mee naar huis rijden... Als u eerst met iets anders komt binnenrijden of –rollen. Om het even wat.

 


*Geldig bij aankoop van een nieuwe wagen, door een particuliere klant, bij een officiële Opel verdeler, niet in cash converteerbaar en niet geldig op de Nieuwe Insignia, de Crossland X, de Antara en de CorsaVan: 1. Extra overnamepremie van €2000 geldig op alles wat rijdt of rolt, € 1500 voor Opel Karl, ADAM en Combo, € 500 voor Opel Vivaro en Movano. Indien u geen auto inruilt maar een ander object dan krijgt u enkel de extra overnamepremie. 2. Een tankkaart van Total ter waarde van € 500 incl BTW, max.18 maanden geldig. 3. € 250 incl BTW gratis accessoires, te bestellen bij aankoop (nvt op Kit voor Ingebruikname).